Spårvägens Tennisklubb söker en föreningskonsulent med Café- och Shopansvar

Spårvägens Tennisklubb söker en föreningskonsulent med Café- och Shopansvar

Spårvägens Tennisklubb
söker en föreningskonsulent med Café- och Shopansvar (omfattning 75-100%) .


Med fyra fina banor, Café och Shop hälsar Spårvägens TK er välkomna till vår anläggning vid Kärrtorps Idrottsplats söder om Stockholm.

Spårvägens TK har ca 700 medlemmar, en omfattande juniorverksamhet, vuxenträning och många andra aktiviteter för ung som gammal, från nybörjare till elitspelare.

Spårvägens tennisklubb genomgår just ett förändringsarbete.
I detta arbete vill vi nu stärka upp organisationen med en ny funktion som kommer att spela en viktig roll i Spårvägens framtida utveckling.
Föreningskonsulenten kommer att fungera som ett ansikte utåt för klubben och spela en viktig roll som spindel i nätet. Som föreningskonsulent arbetar man i och för en ideell organisation eller förening av något slag. Ofta har man själv en nära relation till föreningen som aktiv medlem eller funktionär.

Du kommer att jobba
med många varierande arbetsuppgifter såsom

·
Huvudansvaret för vår Shop och vårt Café inklusive sortiment, inköp samt öppethållandet mellan kl.13.30 och 17.30 på vardagar.

·
Ansvar för budget- och uppföljning av
ovanstående.

·
Ansvar för Café och Caféschema för helgerna då föräldrar ansvarar för serveringen.

·
Hålla hallen trevlig och välkomnande.

·
Ansvara för klubbkläder.

·
Ansvara för uppdatering av hemsidan i samråd med resp. verksamhetsansvarig.

·
Samordna materialinköp i samarbete med resp. verksamhetsansvarig.

·
Praktiskt ansvarar för enklare aktiviteter såsom pizzakvällar och lovaktiviteter. Svara i telefon och mail samt fördela inkommande mail till klubben till resp. ansvarig tränare.

·
Utöver detta kommer arbetet bestå av varierande administrativa uppgifter såsom att boka banor för seriespel, olika aktiviteter i hallen, spontanspel för juniorer, sköta administrationen kring tävlingar (både interna och externa), sköta kontakten med leverantörer och idrottsförvaltningen

·
Regelbunden översyn av anläggningen, allt från belysning till toaletter.

Vi söker dig som är;

·
En duktig och driven person som gillar att ta ansvar och driva förändringar. Har en god social förmåga och värnar om relationer.

·
En lysande kommunikatör då du kommer att många olika kontakter såväl internt som externt, du kommer även samarbeta med såväl styrelse som tränarna.

·
Det är även meriterande om du har en bakgrund inom ideell idrottsverksamhet och eller service såsom butiks- eller Caféverksamhet.

·
Vi arbetar aktivt för att nå en mer jämställd arbetsplats och ser därför gärna kvinnliga sökanden.

Tjänsten som är på deltid ca 75-100% enligt öevernskommelse, vilket kan variera beroende på säsong och därmed våra öppettider, arbetsplatsen är i tennishallen på Kärrtorps IP med närheten till tunnelbana och övrig kollektivtrafik. Tjänsten skall tillsättas den 1/1 2020 där urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan med bifogat CV och löneanspråk till klubbordförande Markus Boberg på markus.boberg@gmail.com eller om du har frågor om tjänsten.
Mer info
Kontaktperson Markus Boberg
Email Mejla Markus Boberg
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Reception, Hotell & Restaurang, Servering, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sparvagens.tk/
Sista ansökningsdag 7 mars 2020 (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Med fyra fina banor, Café och Shop hälsar Spårvägens TK er välkomna till vår anläggning vid Kärrtorps Idrottsplats söder om Stockholm.

Spårvägens TK har ca 700 medlemmar, en omfattande juniorverksamhet, vuxenträning och många andra aktiviteter för ung som gammal, från nybörjare till elitspelare.

Läs mer på vår facebooksida: https://www.facebook.com/Sp%C3%A5rv%C3%A4gens-TKK%C3%A4rrtorps-Tennishall-197269793658062/

Eller vår hemsida: http://www.sparvagens.tk/?fbclid=IwAR23FFnGds5mBi8E9vkwy5B-J1bX4X5QT5kzSOB_wjqVuRgitBIklG_8DaY