Fullstackutvecklare till Soya IT

Fullstackutvecklare till Soya IT

Det händer mycket spännande på Soya Group, se www.soyait.com - Här kommer du att få vara med på en utvecklingsresa där automatisering av fartygsmiljön / fartygsdrift är i stort fokus och där hållbarhetsfrågor prioriteras i alla beslut man tar.

Soya Group består av ett antal företag, helägda eller delägda, som är verksamma inom huvudsakligen tre olika områden; shipping, fastigheter och stuteri. Varje affärsområde ansvarar för att operativt driva och utveckla sin verksamhet i linje med Soya Groups värderingar. Koncernen omsätter ca 20 miljarder kronor. Ungefär 1500 personer arbetar i koncernens bolag.

Koncernens bolag använder en gemensam supportorganisation, Soya Group Support AB, som består av ett antal koncernfunktioner för intern och extern kommunikation, ekonomi, Treasury, HR, IS/IT, säkerhet och Facility & Services och har omkring 80 medarbetare. www.soyagroup.com

Om tjänsten
Vi söker dig som brinner för systemutveckling och vill vara med och utveckla Soya Groups erbjudande inom IT; till såväl interna kunder som till våra externa kunder. Du kommer att bli en del av gruppens utvecklingsteam som jobbar både med nyutveckling, vidareutveckling och 2nd line support kring systemen. Våra system är främst standardsystem som vi anpassar och vidarutvecklar men vi har även ett par egenutvecklade system. I det dagliga innebär det arbete med fullstack-utveckling där fokus är på .Net samt på ramverk för frontend-utveckling, såsom React och Angular. Du kommer att delta i vårt ständigt pågående förbättringsarbete när det gäller design och utformning av Soya Groups IT lösningar, utvecklingsmiljöer och arbetssätt. Utvecklingsarbetet sker i nära samverkan med affärsverksamheten och tillsammans strävar vi hela tiden efter att skapa de bästa lösningarna för våra kunder.

Din kompetens och erfarenhet
För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har eftergymnasial utbildning (gärna data /systemvetenskaplig bakgrund) eller motsvarande fleråriga erfarenheter av utveckling av komplexa och egenutvecklade system med höga tillgänglighetskrav. Du förväntas ha djup teknisk kunskap om Microsofts produkter där kunskap inom systemintegrering är en viktig del. Vi söker dig som har erfarenhet av:
 • NET och .Net Core
 • HTML, CSS, Java Script, JQuery
 • SQL Server, T-SQL
 • REST API:er för att kunna utveckla och managera
 • Utvecklingsverktyg såsom Visual Studio, Visual Studio Code, SSMS, Postman eller PowerShell
Har du erfarenhet av ngt av följande, är det mycket positivt:
 • Webbhantering, kunskaper i Sitevision (administration, mallar, WebApps och RestApps) och wordpress, liksom andra CMS
 • SharePoint Online; administration, implementation, behörighetsstrukturer, dokumenthantering och power automate.
 • SSIS, SSRS, SSAS och Power BI
 • Rapportverktyg såsom Jasper Reports (stuteriverksamheten)
 • Azure Devops
 • Kunskaper i React och /eller Angular
 • Azure
 • Docker
 • Git
 • js
 • Solid principer
Personliga egenskaper
Vi söker dig som är en passionerad, driven och serviceinriktad systemutvecklare. Du är van att ta ansvar och arbeta självständigt, men vi värdesätter din sociala kompetens och din samarbetsförmåga eftersom du i rollen kommer att ha många kontakter, såväl internt som externt. Du är inte rädd för att be om hjälp när du kör fast och lyssnar gärna när andra behöver dig som bollplank. För att trivas och utvecklas i rollen är det viktigt att du har ett affärsorienterat arbetssätt och tycker om att arbeta med förändringar i verksamheter bland kunder. Har du intresse för något av våra affärsområden, är det mycket positivt.

Soya Group erbjuder
Soya Group är en arbetsgivare som bryr sig mycket om sina anställda. Här är det högt i tak och du kommer att ha stor möjlighet att vara med och påverka, förnya lösningar och arbetssätt. Hos oss får du lära känna många olika branscher där mycket händer just nu. Group har fina förmåner och mycket låg personalomsättning. Vi är det lilla bolaget i det stora, ett lag som firar tillsammans när det går bra. Soya Group är mycket stolta över det engagemang alla i koncernen tar för ett gemensamt socialt ansvarstagande kring hållbarhetsfrågor.

I den här rekryteringen arbetar vi tillsammans med p4it Search & Recruitment. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Louise Hagen Furugård, louise.furugard@p4it.se, 0733 118726 alternativt Jen Scheffel, jen.scheffel@p4it.se,
0733 118798.


Maila din ansökan till info@p4it.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 feb 2023 (2 dagar kvar)