Säljare, Stockholm

Säljare, Stockholm

Vill du vara delaktig i vår fortsatta expansion? Är miljöfrågor viktigt för dig? Trivs du i en operativ roll? Då kan du vara rätt person för oss! Vi måste bli fler säljare till vår Stockholmsregion och söker därför nu en

Säljare
Stockholmsregionen

Arbetsuppgifter

Din uppgift som säljare blir att bearbeta små och medelstora byggföretag i regionen. Under första året lägger du större delen av din tid på nykyndsbearbetning men du får även befintliga kunder dig tilldelat. På sikt övergår rollen mer till att bibehålla och utveckla affärtsrelationen med befintliga kunder. Jobbet är operativt då ett av våra konkurrensmedel är hög närvaro på marknaden. Du ansvarar för hela säljprocessen från besöksbokning till avtalsskrivning. Vi kommer att ge dig en grundlig introduktion innehållande bland annat produkt- och miljöutbildning samt sambesök med erfarna kollegor. Du har din utgångspunkt vid vårt HK på Liljeholmen och rapporterar direkt till FC Stockholm.

Din profil

För att lyckas i rollen som säljare hos oss trivs du verkligen ute på fältet och har gott om driv och energi. Du är en utpräglad relationsbyggare som trivs med att få använda din kreativa förmåga. Vi ser det självfallet som en fördel om du har erfarenhet av fältförsäljning, men det viktigaste är dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder

Fast lön, tjänstebil samt övriga relevanta säljhjälpmedel. Pensionsavsättningar, försäkringar etc. enligt kollektivavtal.

Kontakt

Har du några frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Per Asplund på Säljpoolen, 031 - 704 51 92.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sortera Group är miljöbolaget som genom sina 3 affärsområden (Recycling, Industry och Materials) är den främsta och mest specialiserade aktören inom bygg/anläggningsavfall i Sverige. Med våra drygt 200 anställda och en omsättning överstigande 800 miljoner bedriver vi verksamheten i egen regi från försäljning, insamling och återvinning till slutmottagare.

Sortera är verksamma från Gävle i norr till Ystad i söder. 2016 återvann Sortera över 99 % av allt insamlat material. Sortera verkar under varumärken såsom Sortera Recycling, BIG BAG, Sortera Industry, Vacuo, Åkerisäcken och Sortera Materials. För mer information om oss var god se www.sortera.se

Sökord: sälj, säljare, försäljning, försäljare, fältsäljare, utesäljare, regionsäljare, göteborg
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 29 juni (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!