Chaufförer till vår anläggning i Rosersberg!

Chaufförer till vår anläggning i Rosersberg!

Chaufför – en hållbar karriär hos Sortera Recycling väntar på dig!

Har du C-körkort och YKB, är noggrann och professionell, samtidigt som du trivs med att träffa kunder i din vardag? Då är det dig vi söker! Vi växer och söker nu chaufförer till vår anläggning i Rosersberg. Du blir en del av ett sammansvetsat team där alla är en lika viktig del av kedjan. Du jobbar vardagar 06.00-15.00. Vårt gemensamma mål är att sätta kunden i fokus och skapa långsiktiga relationer, där du som chaufför är vårt ansikte utåt i mötet med våra kunder.

Är du rätt person för jobbet?

För att jobba som chaufför på Sortera behöver du ha:
  • C-körkort
  • YKB
  • Minst 1 års erfarenhet av att köra tung lastbil.
Det är en fördel om du har ADR och CE-kort men detta är inget krav.

Personliga egenskaper

Sorteras medarbetare arbetar enligt Sortera Way, vilket innebär att vi alltid har ett högt engagemang i våra kunder, gör allt vi kan för att minska miljöpåverkan i vårt arbete samt att vi är professionella i det vi gör. Som blivande medarbetare på Sortera är det viktigt att du kan identifiera med våra värdeord – Service – Hållbarhet - Kompetens.

Vidare ser vi att du:
  • Har en vilja och engagemang att lära. Vi kräver inte att du ska kunna allt när du kommer hit, utan tror att alla med rätt inställning kan lära sig.
  • Trivs med att möta kunder i vardagen där du levererar hög service till varje kund.
  • Har en hög ansvars-känsla och du utför dina uppdrag med kvalitet och noggrannhet.
En långsiktig karriär

Vi vill att du som medarbetare ska trivas och stanna länge hos oss. Därför välkomnar vi dig till en arbetsplats med positiv företagskultur, där du har mycket goda möjligheter till utveckling. Vi är stolta över den familjära stämning vi har i företaget, och för att bibehålla den ordnar vi med jämna mellanrum roliga event för våra medarbetare. Vi vill också att du ska må bra, då vi har ett friskvårdsprogram och flera andra aktiviteter.

Ansökan

Välkommen att ansöka genom att sända in ditt CV till Joakim.Bergqvist@sortera.se.

Sänd in din ansökan senast 2022-07-15. Vi kommer hantera ansökningar löpande. Sänd in din ansökan så snart som möjligt då tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Logistik, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://sortera.se/
Sista ansökningsdag 15 juli 2022 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sortera Group är ett nordiskt miljöbolag som genom sina tre affärsområden (Recycling, Industry och Materials) strävar efter att vara den främsta miljöentreprenören på den nordiska marknaden, med lösningar som bidrar till ökad hållbarhet och förbättrad miljöprestanda i samtliga av Bolagets verksamheter. Med fler än 350 anställda och en omsättning överstigande 1,2 miljarder kronor (2020) bedriver Sortera verksamheten i egen regi från försäljning, insamling, behandling och återvinning till slutmottagare. Sortera genomför dagliga uppgifter för tusentals företag och privatpersoner i Norden