Anläggningsarbetare / Rehnhållningsarbetare / Miljöarbetare till Sortera Recycling

Anläggningsarbetare / Rehnhållningsarbetare / Miljöarbetare till Sortera Recycling

Miljöarbetare till vår anläggning i Jordbro!

Miljöarbetare – en hållbar karriär hos Sortera Recycling väntar på dig!

Nu söker vi miljöarbetare till vår anläggning i Jordbro där du blir en del av ett sammansvetsat team där alla är en lika viktig del av kedjan. Sortera Recycling är en branschledande och stabil arbetsgivare som befinner sig i en spännande expansionsfas och söker nu en ny kollega till vår anläggning i Jordbro.

Kompetens och erfarenhet

För att jobba som miljöarbetare ser vi att du behöver kunna tala svenska och engelska. Tidigare erfarenhet med hjullastare eller grävmaskin är meriterande.

Arbetsuppgifter

Som miljöarbetare på Sortera så innebär det att ta emot och kontrollera inkommande container- och säckinnehåll, göra en omklassning vid avvikelse från kunds beställning, sortera och väga av inkommande containers/säcklass. Underhåll, städning och skötsel av anläggningens olika stationer på daglig basis. Arbetstiderna är skift vilket innebär att du varannan vecka arbetar måndag till fredag klockan 6-15 och varannan vecka 9-18.

Personliga egenskaper

Sorteras medarbetare jobbar enligt Sortera Way, vilket innebär att vi alltid har ett högt engagemang i våra kunder och kollegor, gör vad vi kan för att minska miljöpåverkan i vårt arbete samt att vi är professionella i det vi gör – som blivande medarbetare på Sortera är det viktigt att du kan identifiera med våra värdeord. Vidare ser vi att du:
  • Har en vilja och engagemang att lära. Vi kräver inte att du ska kunna allt när du kommer hit utan tror att alla kan lära sig med rätt inställning.
  • Trivs med att samarbeta tillsammans med dina kollegor där du alltid har ett professionellt och positivt bemötande.
  • Har en hög ansvars-känsla och du utför dina uppdrag med kvalitetsmedvetenhet och noggrannhet.
Sortera erbjuder

Vi vill att du som medarbetare ska stanna länge hos oss och välkomnar dig därför till en arbetsplats med positiv företagskultur, där du får mycket goda möjligheter att växa. Vi ger dig en grundlig introduktion i ditt arbete och av verksamheten för att skapa bästa förutsättningar hos dig att lyckas och trivas hos oss.

Att det går bra för oss på Sortera Recycling ska vi inte sticka under stol med. I dag hjälper vi organisationer i byggavfallssektorn runt om i Stockholm, Göteborg och Malmö att återvinna sitt avfall. Våra säckar återfinns i de flesta välsorterade byggvaruhus över hela landet.

Ansökan

Välkommen att ansöka genom att sända in ditt CV till Lars.Jonsson@sortera.se

Sänd in din ansökan senast 2022-07-10. Vi kommer hantera ansökningar löpande. sänd in din ansökan så snart som möjligt då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://sortera.se/
Sista ansökningsdag 10 juli 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sortera Group är ett nordiskt miljöbolag som genom sina tre affärsområden (Recycling, Industry och Materials) strävar efter att vara den främsta miljöentreprenören på den nordiska marknaden, med lösningar som bidrar till ökad hållbarhet och förbättrad miljöprestanda i samtliga av Bolagets verksamheter. Med fler än 350 anställda och en omsättning överstigande 1,2 miljarder kronor (2020) bedriver Sortera verksamheten i egen regi från försäljning, insamling, behandling och återvinning till slutmottagare. Sortera genomför dagliga uppgifter för tusentals företag och privatpersoner i Norden.