Sortera söker en Löneadministatör

Sortera söker en Löneadministatör

Löneadministratör till expansiva Sortera i Stockholm som är branschledande inom miljö och hållbarhet. Sök redan idag!

Har du erfarenhet inom lön och avtal? Tycker du om att få klart rätt lön i rätt tid? Vill du vara med att bidra till ökad hållbarhet och förbättrad miljöprestanda? Nu söker branschledande Sortera en löneadministratör som vill vara med att bidra och driva verksamheten framåt.

Hos oss på Sortera erbjuds du en långsiktig karriär. Det är viktigt för oss att våra medarbetare trivs och att de vill stanna och utvecklas inom företaget. Vi erbjuder en positiv företagskultur med mycket goda möjligheter till att få utvecklas. Varje dag utför Sortera tjänster som gör skillnad för miljön åt tusentals företag och privatpersoner i Norden. Vill du vara med?

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Du kommer att arbeta i ett sammansvetsat team som trivs tillsammans där du har möjlighet att påverka och utveckla företaget framåt. Vi är mycket måna om att du som nyanställd får en grundlig introduktion av erfarna kollegor som gör att du känner dig välkommen hos oss.

Förmåner
 • Lön, försäkring och pension enligt kollektivavtal
 • Gemensamma frukostar
 • Förstärkt föräldrapenning
 • Friskvårdsbidrag
 • Subventionerad lunch genom Rikskortet
 • Rabatt hos SATS på träningskort
Dina arbetsuppgifter

Du kommer arbeta med löneadministrationen för Sorteras koncern med ca 500 löner (Sverige), pensioner, rapportering, statistik. Hanteringen gäller både tjänstemannalöner och löner för kollektivanställda.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att:
 • Hantera löneadministration från ax till limpa
 • Sköta pensions- och försäkringsadministration
 • Agera stöd för övriga avdelningar i lönerelaterade frågor, främst till cheferna, men ibland även till medarbetare
 • Hantera körjournaler via Autoplan
 • Rapportera till FORA och Collectum samt till övriga privata pensionsbolag
 • Vara ett HR-administrativt stöd, anställningsavtal m.m.
 • Ta ut statistik och rapporter
 • Andra förekommande uppgifter är exempelvis lönerevision och lönekartläggning
Värt att veta

Tjänsten är på heltid med start så snart som möjligt. Du rapporterar till HR-chef Caroline Wannegård.

Vårt HR-team stöttar och tar hjälp av varandra samtidigt som vi ser till att utmana varandra till att tänka nytt vilket genererar utvecklade arbetssätt. Det finns möjlighet att arbeta hemifrån någon dag i veckan, även om vi tycker att det är trevligast när alla kollegor är på plats och arbetar tillsammans. Utöver kontoret i Liljeholmen finns det även kontor i Rosersberg och Jordbro som man kan arbeta från vid behov.

Våra förväntningar

För att trivas i rollen ser vi att du är självgående, har en serviceorienterad attityd och tycker om att ha kontakt med såväl chefer, anställda och kollegor inom HR-teamet. Givetvis är du noggrann, strukturerad och inger förtroende till de du arbetar med. Då rollen är bred tycker du om att arbeta med högt som lågt.

Vi söker Dig som har
 • Eftergymnasial utbildning inom lön
 • Erfarenhet av löneadministration
 • Arbetat med löner för både kollektivanställda och tjänstemän och känner dig bekväm med hela flödet
 • Goda kunskaper i både svenska och engelska
Vi ser gärna att du har erfarenhet av Flex Payroll eller likande system. Det är meriterande om du är auktoriserad lönekonsult och/eller har grundläggande kunskaper om lagar och avtal inom personalområdet.

Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Åsa Dominicus
Telefon 0701435906
Email Mejla Åsa Dominicus
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Sista ansökningsdag 8 dec 2022 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/