Snickare / träarbetare / Hantverkare

Snickare / träarbetare / Hantverkare

Om Sorteco

Sorteco är experter på rekrytering inom försäljning och kundservice och hjälper företag i hela Sverige och Europa att tillsätta allt från nyckelpositioner till säljstaber. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Sorteco brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig de bästa jobbmöjligheterna utifrån dig som person och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.

Om Tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att ansökningsprocessen sker genom Sorteco och sedan tas dialogen vidare direkt med arbetsgivaren där anställningen sker.

Om Företaget

Arbetsgivaren är ett välrenomerat byggbolag som driver projekt i egen regi. Ekonomin är stabil och framtidsplanerna ser ljusa ut

Erbjudande
  • Kollektivavtalsenlig lön
  • Fast stabil månadslön. Utöver din fasta grundlön har du även möjlighet att få tjänstebil och telefon.
  • Många interna utvecklingsmöjligheter
  • Personalaktiviteter, event och roliga tävlingar
  • En spännande och glädjefylld arbetsplats med fantastiska kollegor
Arbetsuppgifter

Som snickare på företaget kommer arbetsdagarna variera. Du kommer få arbeta i en varierande miljö med både ny- och ombyggnationer. De ser gärna att du kan utföra mindre projekt på egen hand, samarbeta med dina hantverkarkollegor samt vara tillmötesgående mot kunder.

Personliga Egenskaper

Företaget söker någon som är ordningsam och noggrann. Tycker du om att arbeta med kroppen kommer du snabbt finna dig till rätta och trivas i rollen! Vidare har du en positiv inställning, är engagerad som person. De ser gärna att du tycker om problemlösning och ser fram emot att ta dig an nya spännande arbetsuppgifter.

De ställer som krav att du innehar körkort för personbil samt yrkesbevis då det är en garanti för att deras kunder ska få sina önskemål utförda professionellt och med kvalité.

Krav
  • Yrkesbevis som snickare med fullgjorda timmar
  • Dokumenterad erfarenhet
Varaktighet

Tillsvidare och heltid

Arbetstider är 07:00-16:00 förutom på fredagar som är 07:00-13:00.

Då urval kommer ske löpande ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt.
Välkommen med din ansökan!

Vi tar ej emot ansökningar via e-post på grund av den nya lagstiftningen GDPR. För att din ansökan skall vara giltig, vänligen registrera dig och ansök via vår annons eller hemsida.)
Mer info
Kontaktperson Ilpo Lalli
Telefon 0736701405
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 2 juli 2021 (55 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sorteco är ett rekryteringsföretag som specialiserat sig på att matcha Sveriges bästa säljare med pålitliga och seriösa arbetsgivare i EU. Våra främsta destinationer är Malta och Cypern.