Distriktsäljare till Sorma Sverige AB, Stockholm

Distriktsäljare till Sorma Sverige AB, Stockholm

Vi expanderar och söker nu en

Distriktsäljare till Stockholm

Vi erbjuder
Ett ansvarsfullt och självständigt arbete hos en av marknadens ledande och ständigt växande leverantörer av städmaskiner. Du kommer att ha en viktig roll och kommer att ingå i ett härligt gäng där man tillsammans jobbar mot uppsatta mål, nöjda kunder och där vi självklart inkluderar gemenskap med både humor och högt i tak.

Om tjänsten
Tjänsten innebär att du vårdar och utvecklar befintliga kunder samt jobbar med nykundsbearbetning. Ett arbete med både frihet, ansvar och coachning från din närmsta chef.

Förutom säljansvar ingår även att åka ut till kund och hålla demonstrationer av maskinerna. Detta innebär periodvis ett tungt arbete där du lastar på maskinerna på släp och tar dig ut till kund som ofta återfinns i industrimiljö.

"Jag tillträdde som chef 2016 och på 3 år har vi ökat omsättningen med 10 miljoner vilket har varit helt fantastiskt! Det som ligger bakom är att vi är ett familjärt och härligt gäng men även att produkterna vi säljer håller en hög kvalite med marknadsledande miljötekniker. Som säljare hos oss får du ett flexibelt jobb med frihet under ansvar och kommer att ingå i ett bra team!"

- Robert Petersson, Sales/Operations Manager

Din profil
  • Du har erfarenhet från försäljning ute på fältet. Har du dessutom jobbat mot städbolag eller industrikunder är detta starkt meriterande
  • Du har stort eget driv, gillar att jobba självständigt och har ett strukturerat arbetssätt
  • Du är resultatinriktad och vet att aktivitet ute hos kund ger resultat samtidigt som kvalité alltid måste vara i fokus
  • Du är förtroendeingivande och bra på att skapa relationer med både kunder och medarbetare
  • Du har goda kunskaper i Officepaketet samt behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift
  • Du har B-körkort
Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Säljpoolens rekryteringskonsult Anette Bergman på 0702-969691. Urval kommer att ske löpande.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 21 nov 2019 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sorma Sverige AB startade år 2007 och har sedan dess utvecklats till en ledande leverantör av städmaskiner med starka varumärken. Huvudkontoret finns i Solna och sedan några år tillbaka har vi också lokalkontor i Norrköping, Örebro och Norberg.

sökord: säljare, försäljare, försäljning, distriktssäljare, utesäljare, fältsäljare