Konsult inom .NET/C# till Sopra Steria i Stockholm

Sopra Steria · Data & IT · 19 juli

Om jobbet

Drivs du av nyutveckling, ny teknik och kompetensutveckling? Då bör du söka rollen som .NET/C# utvecklare till Sopra Steria

Här kommer du som konsult att få vara med och bygga upp ett starkt varumärke i Sverige, där du kommer erbjudas stor variation, frihet och utveckling inom många olika branscher.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som konsult hos Sopra Steria kommer du att få:
 • Främja din kompetensutveckling i en miljö av duktiga kollegor via egna kompetensgrupper, samt delta eller tala på spännande konferenser
 • Stora möjligheter att själv påverka din utveckling och inriktning
 • Möjlighet att ta en ledande roll inom ditt expertområde
 • Vara en del av något nytt och växande som styrs lokalt, där du kommer få en central roll.
 • En bra arbetsmiljö i nyrenoverade lokaler mitt i Centrala Stockholm
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Dina framtida arbetsuppgifter kommer att variera utifrån dina kunskapsområden, där du kommer komma in som expert inom ditt område, i ett skede då det kommer finnas ett behov av förändring. Sopra Steria jobbar idag med både privata och offentliga kunder, inom många olika områden vilket innebär att inget uppdrag kommer bli det andra lik.

Rollen innebär också
 • Vara nära tekniken inom Microsofts .NET/C#
 • Jobba i agila projekt
 • Vara en del av ett seniort och motiverat team av utvecklare
 • Ta del av ny kunskap av kollegor, samt dela med dig av dina kunskaper inom ditt område för att utvecklas tillsammans
VEM ÄR DU?

Du är en senior systemutvecklare och har några års erfarenhet av att jobba med:
 • Systemutveckling och/eller arkitektur baserat på .Net och C#.
 • MS Azure och andra molnteknologier
 • Visual Studio, TFS, VSTS
 • Agila metoder som Scrum, Kanban, TDD, CI/CD
Du har en relevant högskoleutbildning eller motsvarande bakgrund inom systemutveckling, samt att du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift då du kommer ha många kontaktytor internt och externt.

Framförallt har du en förståelse för konsultrollen och en ambition att utvecklas vidare inom systemutveckling och dela din kunskap med andra. Du har en vilja att arbeta i utvecklingsteam tillsammans med kunder, partners och kollegor för att tillsammans uppnå uppsatta mål.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Marcus Grahn, 076 883 04 60

Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 juli

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.