Key Account Manager / Storkundsäljare till Sopra Steria

Key Account Manager / Storkundsäljare till Sopra Steria

Vill du ha en omväxlande säljroll på framgångsrikt, internationellt konsultbolag? Sopra Steria växer och satsar på att bli den bästa arbetsplatsen i branschen. Fortsätt din säljkarriär här!

Erbjudande och arbetsuppgifter
Som Key Account Manager / Storkundsäljare på Sopra Steria erbjuds du en spännande tjänst med goda karriärmöjligheter på ett företag som ligger i teknikens framkant. Du omges av kollegor med hög kompetens inom sitt område och organisationen präglas av gemenskap, arbetsglädje och kreativitet. Vi satsar på att rankas som den bästa arbetsplatsen i branschen och ser långsiktigt på dig som börjar arbeta hos oss.

Rollen innefattar:
  • Ansvar för hela säljprocessen där du även har stöd av produktspecialister och presale-resurser.
  • Bearbetning av befintliga och nya företagskunder med målet att kartlägga deras behov inom IT och digital transformation. Huvudfokus på infrastrukturrelaterade tjänster såsom Cloud, Big Data, Service Management, Cyber Security.
  • Samarbete med våra partners respektive säljorganisationer.
PERSONPROFIL
Vi söker dig som har 2-5 års erfarenhet av B2B-försäljning, gärna av komplexa produkter/tjänster mot större kunder. Du har förmågan att självständigt etablera och vidareutveckla långsiktiga affärsrelationer. Som person är du ambitiös, självständig, nyfiken och ödmjuk. Du vill ständigt lära dig nya saker och även dela med dig av din kunskap till andra. Det är meriterande om du har erfarenhet av IT-branschen. Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som Key Account Manager / Storkundsäljare.

Övrigt
Start: Omgående/enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Stockholm
Villkor: Fast lön+provision utan tak

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till rekryteringskonsult Jenny Hellström Lindqvist på 073-353 75 30. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sopra Steria är ett internationellt konsultföretag som är ledande inom digital transformation av medelstora och stora organisationer. Vår unika kombination av specialistkompetens inom både verksamhetsutveckling och IT ökar värdet på och användbarheten av våra kunders satsningar. I världen är vi mer än 45 000 medarbetare. 470 av oss finns här i Sverige. Vår starka kultur bygger på samverkan och teamwork. Genom att dela med oss av vår kunskap och vår positiva kultur bygger vi långsiktiga relationer med både medarbetare och kunder. Vi levererar positiv förändring. Tillsammans. Sopra Steria rankas av Gartner som ett topp 5 bolag i Europa inom Digital Transformation. Läs gärna mer på www.soprasteria.se

Sökord: key account manager, storkundsäljare, säljare, fältsäljare, account manager, kundansvarig, utesäljare, it