Förmedlare ID-skydd

Förmedlare ID-skydd

Har du också väntat på möjligheten att jobba med något helt nytt och riktigt spännande? Läs då hela annonsen nedan.

Som innesäljare på Solidskydd vänder du dig mot privatpersoner över telefon. Uppgiften är att hjälpa konsumenter att skydda sig mot Sveriges vanligaste brott: Id-kapningar och bedrägerier. Förra året skedde över 350 000 id-kapningar. En ökning med 58% mot föregående år och i år förväntas var sjätte person över 18 år i Sverige bli drabbade. Vår enkla, prisvärda och heltäckande tjänst hjälper vi svenskar att skydda sig mot just detta. Med en så stark produkt i ryggen har du möjlighet att jaga de stora pengarna

Det kommer mer...

Vad erbjuder vi?

Förutom branschens mest generösa provisioner så ingår du i ett team med enorm erfarenhet inom försäljning, tillsammans har vi i ledningen över 30 års erfarenhet av uppsökande försäljning.

Vid uppnådd säljbudget (1 sälj/h) så tjänar du 51 000 kr.

Genom vår Solidskydd Academy lär vi dig hela säljprocessen och framförallt hur du coachar dig själv för att nå dit du vill, oavsett hur ambitiösa mål du har. Vi vill lära dig hur du skapar ett värde i dig själv som du sen kan sälja in i vilket sammanhang du vill. Du behöver bara drivet, resten löser vi. Så trygga är vi i våra förmågor.

Solidskydd är ett affärsdrivet bolag i en tidig tillväxtfas med ambitioner att bli branschens bästa säljorganisation. För dig som har ett extraordinärt driv innebär det möjlighet att växa och ta större ansvar på sikt.
Vi vill att du ska trivas så bra på jobbet att du gärna kommer in tidigare och stannar kvar längre än du behöver bara för att hänga med oss, kanske lira lite pingis. Träffa oss gärna så berättar vi mer.

Vem är du?
  • Gillar att utmanas
  • Brinner för service och människor
  • Älskar att tävla
  • Värderar personlig utveckling
  • Vill påverka din egen lön
  • Lösningsorienterad
  • Lyhörd


Vad väntar du på? Ta rygg!
Mer info
Kontaktperson Sebastian Lundgren
Telefon 0727400348
Email Mejla Sebastian Lundgren
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.solidskydd.se
Sista ansökningsdag 10 mars (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SOLIDSKYDD grundades med visionen att kunna erbjuda våra kunder en tryggare vardag. Vi vill att vårt löfte till våra kunder ska kännas tryggt, personligt och säkert. Hur vi jobbar? Vi älskar att ha kul på jobbet och tror att den personliga touchen i varje kontakt med såväl kunder som samarbetspartners skapar oss de bästa förutsättningarna till långsiktiga relationer. Samtidigt bottnar vårt erbjudande i en trygg känsla och en tjänst som tar din integritet på allvar. Vi bygger därför aktivt en tillåtande kultur med balans mellan hårt arbete och skratt. Vi skapar en miljö där vi som team siktar högt med kundupplevelsen i fokus och samtidigt hittar sätt att tillsammans koppla av och fira våra framgångar. Du hittar oss högst upp i Hammarby Sjöstad, i nybyggda lokaler med en fantastisk utsikt över Globen och en takterrass på ca 200kvm där vi spenderar mycket tid tillsammans med roliga aktiviteter på vår- och sommarhalvåret!