Student/Administratör

Student/Administratör

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Administratör på Solifast kommer du främsta att på sidan av dina studier stötta upp med administrativa arbetsuppgifter som främst innefattar överföring av data. Det finns möjlighet att arbeta hemifrån.

Start: Omgående

Omfattning: Cirka 1-2 dagar i veckan under hösten

Placering: Gamla stan, Stockholm

Din profil

Våra önskemål till dig:
  • Är student och har minst ett år kvar av dina studier
  • Är studerande
  • Har möjlighet att jobba 1-2 dagar i veckan. Solifast är flexibla med vilka dagar du arbetar och tar hänsyn till dina studier
  • Du är strukturerad, uthållig, noggrann och ambitiös
  • Har lätt för att lära dig nya system samt god datavana
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Sista ansökningsdag 16 okt 2020 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SoliFast är ett fintech-bolag i sin start-up fas där vi erbjuder lån till bostadsrättsföreningar. Vi är i en expansiv och intensiv fas där digitalisering och försäljning är verksamhetens kärna När en bostadsrättsförening söker finansiering hos SoliFast är vår ambition att kunna ge det bästa och mest konkurrenskraftiga erbjudandet tack vare en slimmad organisation, effektiva flöden, intelligent datahantering samt värdefulla partnerskap. SoliFast präglas av entreprenörskap och siktar alltid högt i allt vi gör. Hos oss får alla anställda mycket frihet och vi garanterar en snabb utvecklingskurva för dig inom både ditt specialistområde och inom fintech och entreprenörskap.