Installationselektriker för solceller och laddinfrastruktur

Installationselektriker för solceller och laddinfrastruktur

Är du elektriker och är intresserad av att arbeta med solceller och elbilsladdning? då ska du titta hit!

Just nu letar vi på Solarwork Sverige AB efter en elektriker att bli en del av vårt team i Stockholm. Hos oss på Solarwork jobbar du både mot företag och privatpersoner och har varierande arbetsuppgifter. Ta möjligheten att bredda din kompetens som elektriker i ett mindre företag där allas åsikter i teamet är viktiga.

Vem är du?

Du är snabblärd och gillar nya utmaningar, strävar alltid efter att slutföra dina arbetsuppgifter med kvalitet och noggrannhet. Gillar att arbeta självständigt och har inget emot att åka iväg på olika uppdrag runt omkring i landet. Du är nyfiken på olika typer av produkter och om något krånglar har du inga problem med att dyka ner i olika produktblad och handböcker för att finna och åtgärda felet.

Krav:
  • B-körkort
  • Minst 3 årig gymnasieutbildning med inriktning EL (gärna installationselektriker) eller motsvarande
Meriterande:
  • Tidigare arbete med solceller
Om tjänsten

Du kommer ingå i ett team med solcellsmontörer och projektörer och ansvara för elinstallationen på våra solcellsmontage, men även syssla med löpande uppgifter som kommer upp under arbetets gång, samt service. Vi utbildar dig självklart i hur vi arbetar och kvalitetssäkrar våra arbeten.

Oss som arbetsgivare

Vi på Solarwork Sverige AB arbetar med projektering och installation utav solceller och är en certifierad solcellsinstallatör, samt medlem i Svensk Solenergi. Vi har lång erfarenhet i branschen och har gjort olika typer utav montage allt från villainstallationer, solcellsparker och större installationer på lantbruk och andra kommersiella fastigheter. Idag är vi 15 st anställda och har kontor både i Stockholm och i Göteborg, men utför installationer runt om i Sverige. Vi på Solarwork värnar om våra anställda och är kollektivavtalsanslutna.

Övrig information
  • Start: omgående, enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid
  • Placering; Stockholm
  • Ersättning: individuell, kollektivavtal
Mer info
Kontaktperson Carl-Olof Wilhelmson
Telefon +46850118030
Email Mejla Carl-Olof Wilhelmson
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.solarwork.se
Sista ansökningsdag 18 jan 2021 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi brinner för att skapa
smarta lösningar.


Solarwork jobbar med solceller, batterier och laddinfrastruktur och är en certifierad solcellsinstallatör och medlem av Svensk Solenergi, med egna montörer och behörig elektriker.

Solarwork har en gedigen erfarenhet från energisektorn och byggsektorn. I dag är vi 25 medarbetare och följer kollektivavtal. Med kontor i Stockholm och Göteborg jobbar vi runt hela Sverige.