Account Manager / Säljare

Account Manager / Säljare

I takt med att vi växer söker vi nu en Account Manager / Säljare / till vårt team New Accounts. Det här är drömjobbet för dig som vill hitta nya utmaningar som Säljare / Account Manager och som älskar att göra affärer. Som Säljare / Account Manager på SoftOne så blir du unik bland konkurrenterna då vi i dagsläget är den enda helhetsleverantören inom molnbaserade system för Ekonomi, HR och Lön. Alltså ligger du helt rätt i tiden att kliva på detta nu för att nå framgång och ta marknadsandelar. Du blir en del av en stark säljande och kundorienterad kultur med en platt organisation med snabba beslutsvägar. SoftOne är ett bolag där vi satsar allt på utveckling och kvalitetsarbete, där vi ser lösningar på problem, har höga visioner och skapar möjligheter för dig att lyckas, växa och utvecklas.

Bland våra nöjda kunder finns bland annat ICA, Axfood och Tele2/Elkedjan.

Rollen

I din roll är du ute och möter kunder största delen av din arbetstid, du prospekterar och bokar dina möten själv och tillsammans gör vi roadshows, kampanjer, mässor, jobbar med leadsgenerator och marknadsföring där du också kommer in i bilden. Du rapporterar till Försäljningschefen och arbetar på vår Säljavdelning som består av 8 personer. Din placering blir på Huvudkontoret i Stockholm där vi sitter i fräscha lokaler på Drottninggatan mitt i city.

Arbetsuppgifter i urval:
  • Prospektering
  • Nykundsinförsäljning
  • Kundbesök
  • Ta emot leads och förvalta dem
  • Förhandla
  • Upprätta avtal
  • Kundansvar över de kunder du har tagit in
  • Mycket teamarbete med dina kollegor
  • Försäljning mot månads/årsbudget
Vem är du?

Du älskar att nätverka, möta kunder och slutföra lyckade affärer genom rådgivande försäljning. Som person är du inlyssnande och lösningsorienterad. Genom att vara ”om dig och kring dig”, metodisk och strukturerad i ditt arbetssätt driver du ditt säljarbete framåt. Du är en person som har viljan att lyckas göra bra affärer, och hela SoftOne, med vår starka kundorienterade kultur kommer att ge dig alla möjligheter till det. Vidare har du har ett intresse för system och digitalisering. Våra kunder är företag som går i bräschen för ett modernt arbetssätt och du kan med ditt intresse möta dem där de befinner sig. Systemet SoftOne får du lära dig hos oss.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Valegro. Ansvarig rekryteringskonsult är Erika Klatzkow, tel. 0704-121950, erika.klatzkow@valegro.se. Urval sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Använd ”Ansök här”.

Valegro är ett nischat bolag som rekryterar och hyr ut konsulter inom ekonomi, finans sälj och management samt konsulterar i organisationsfrågor.

Med över 20 års erfarenhet av branschen har vi byggt upp ett stort nätverk av kandidater, konsulter och kunder. Vi hjälper även våra kunder i strategiska frågor kring försäljning och ledarskap.

För oss är långsiktighet och förtroende viktigt. I våra uppdrag har vi alltid kunden och kandidatens bästa för våra ögon och vi gör allt för att du som kund och kandidat ska känna dig trygg med vår kompetens, styrka i leverans och att vi har förstått ditt behov. Våra kunder och kandidater värdesätter vårt engagemang och den personliga service vi ger.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Key Account Manager, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 dec 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SoftOne är specialiserat på Affärs- och HR-system i molnet och är idag ledande leverantör i Norden till hantverkare och handeln. Våra kunder finns även inom redovisningsbyråer, tillverkande- och tjänsteproducerandeföretag. Vi ligger i teknisk framkant med vår moduluppbyggda molnbaserade SaaS lösning, vilket ger våra kunder möjlighet att nyttja vår helhetslösning eller separata moduler.

Vi utvecklar och säljer lösningarna själva och stöttar våra kunder med support, konsulttjänster och outsourcing av lön. Våra 2 000 avtalskunder har i snitt varit kund hos oss i mer än 13 år, och har i undersökningar visat sig vara bland de mest nöjda i Norden. SoftOne grundades 1985 av Håkan Lord som fortfarande äger och leder företaget. Våra 60 anställda finns på kontor i Stockholm, Göteborg och Helsingfors. www.softone.se