VVS-Servicemontör

VVS-Servicemontör

Vi har är riktigt bra gäng kollegor där arbetsglädje är stor och det är högt till tak. Vi skall nu utöka vår fantastiska serviceavdelning med ytterligare 2 kollegor.

Vi söker 2 st DUKTIGA SERVICEMONTÖRER som gillar att arbeta självständigt, ta ansvar för att jobben blir bra utförda och kunderna nöjda.

Du bör ha Certifikat, körkort B, erfarenhet av servicearbete, problemlösning, vara social samt kunna hantera svenska bra i tal och skrift. Om du är perfektionist i arbetet är det meriterande.

Vi erbjuder god gemenskap i ett bra gäng och goda arbetsvillkor. Bra jobb, hög kvalitet och trevligt bemötande i en organisation som ständigt strävar efter att skapa både trivsel på arbetsplatsen och nöjda kunder.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varmt välkommen med er ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Mats Larsson
Telefon 0700002020
Email Mejla Mats Larsson
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Rörmokare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://sofiaror.se
Sista ansökningsdag 11 juni 2021 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sofia Rör är ett auktoriserat VVS- och gasinstallationsföretag med bas i södra Stockholm. Vi åtar oss är allt från totalentreprenader, nybyggnationer, kontorsanpassningar, stambyten, vattenskador, VVS-service samt badrums- och köksrenoveringar.
Vi är drygt 30 anställda och omsätter tillsammans med vårt dotterbolag Stuvsta Rör ca 50 miljoner. Våra kunder är främst byggföretag, kommuner, fastighetsägare och, fastighetsförvaltningsbolag.