VVS montörer

VVS montörer

Nu söker vi följande tjänster:

VVS montörer för service
Certifierade montörer med erfarenhet från framförallt problemlösning i befintliga fastigheter, ombyggnationer och service. Svets- och gaskunskaper samt ledarvana är meriterande.

VVS montörer för entreprenader
Certifierade montörer med erfarenhet från framförallt nyproduktion men även rot av befintliga fastigheter och ombyggnationer. Svets- och gaskunskaper samt ledarvana är meriterande.

Skicka ditt svar inkl. C.V. till henrik@sofiaror.se alternativt via knappen "Ansök nu"

Frågor angående tjänsterna besvaras av Henrik Appelgren Tfn: 070 000 2022.

Sökord: vvsmontör vvs-montör servicemontör rörmokare rörmokare botkyrka vvs rör röris servicetekniker service-tekniker vvs servicetekniker montör
Mer info
Kontaktperson Henrik Appelgren
Telefon 0700002022
Email Mejla Henrik Appelgren
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Rörmokare, Industri & Anläggning, Montör, Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sofiaror.se/
Sista ansökningsdag 31 dec 2022 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sofia Rör är ett auktoriserat VVS-företag i Stockholm. Vi vänder oss främst till företag och ekonomiska föreningar, till exempel bostadsrättsföreningar. De uppdrag vi åtar oss är allt från mindre servicearbeten till rot-arbeten.

Vi är ett familjeföretag med 50 anställda i åldrarna 20 till 63. Här på Sofia Rör anser vi att trivsel i jobbet är högsta prioritet. Det ska vara roligt att jobba hos oss. Vi lever i tron att vi kan ge god service och kvalitet till våra kunder om vi trivs med det vi gör. Det har varit ett framgångsrikt recept och vi står nu inför en expansionsfas.