Sofia Rör söker Projektledare, servicemontörer och entreprenadmontörer

Sofia Rör söker Projektledare, servicemontörer och entreprenadmontörer

Sofia Rör
är ett auktoriserat VVS-företag i Stockholm. Vi vänder oss främst till företag och ekonomiska föreningar, till exempel bostadsrättsföreningar. De uppdrag vi åtar oss är allt från mindre servicearbeten till rot-arbeten.


Vi är ett familjeföretag med 45 anställda i åldrarna 20 till 63. Här på Sofia Rör anser vi att trivsel i jobbet är högsta prioritet. Det ska vara roligt att jobba hos oss. Vi lever i tron att vi kan ge god service och kvalitet till våra kunder om vi trivs med det vi gör. Det har varit ett framgångsrikt recept och vi står nu inför en expansionsfas.

Därför söker vi följande tjänster:

Verkmästare/projektledare

En driven projektledare med känsla för totalentreprenader som har bred erfarenhet och ett stort kontaktnät i Storstockholmsområdet. Du bör vara affärsinriktad och kunna göra adekvata kalkyler, läsa ritningar, förfrågningsunderlag och vara insatt i entreprenadjuridik. Du är bekväm med att hantera både kunder, montörer och beställare.

VVS montörer för service

Certifierade montörer med erfarenhet från framförallt problemlösning i befintliga fastigheter, ombyggnationer och service. Svets- och gaskunskaper samt ledarvana är meriterande.

VVS montörer för entreprenader
Certifierade montörer med erfarenhet från framförallt nyproduktion men även rot av befintliga fastigheter och ombyggnationer. Svets- och gaskunskaper samt ledarvana är meriterande.

Skicka ditt svar inkl. C.V. till marcus@sofiaror.se
Frågor angående tjänsterna besvaras av Marcus Alvblad Tfn: 070 000 2021.


Sökord: vvsmontör vvs-montör servicemontör rörmokare rörmokare botkyrka vvs rör röris servicetekniker service-tekniker vvs servicetekniker montör projektledare verkmästare
Mer info
Kontaktperson Marcus Alvblad
Telefon +46700002021
Email Mejla Marcus Alvblad
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Bygg & Hantverk, Rörmokare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 okt 2022 (15 dagar kvar)