Dina arbetsuppgifter

Rollen som Insight Analyst innebär att du kommer analysera data ur en databas med hjälp av SQL. Du kommer bli en viktig del i företaget där du kommer ha mycket kontaktytor med flera områdesexperter inom bolaget och analysera flera kärnområden.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara:
  • Kvantitativ analys för att stödja datadrivna beslut
  • Identifiera data och utföra djupare analyser av exempelvis konsumentbeteenden
  • Identifiera återkommande uppgifter och automatisera genom rapporter eller dashboards
Omfattning: heltid

Ort: Stockholm

Arbetstider: Kontorstider

Anställningsform: direktrekrytering, tillsvidare

Är du personen med stor nyfikenhet och intresse för analys och strategi? Då är detta den perfekta tjänsten för dig! Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Din profil

Våra önskemål till dig:
  • Erfarenhet av analys, SQL
  • Utbildning inom det teknik, statistik eller motsvarande
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
  • Kommunikativ och lösningsorienterad
  • Stort plus om du har erfarenhet av byggnation av dashboards, Google Analytics samt arbete med BI verktyg (QlikSense)
Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Systemanalytiker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 nov 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Liksom många andra bolaget startade Snusbolaget i ett garage. Skillnaden var bara att vårt garage inte var fullt av sladdar och datorer, utan av snus och kartonger av olika storlekar. Redan från första start valde vi att fokusera på enkelhet, stort utbud och bättre priser. Mycket har förändrats sedan dess, men inte det.

Nu söker vi en Insight Analyst till vårt kontor i centrala Stockholm med start omgående. Vill du vara en del av ett härligt och sammansvetsat team och ständigt utmanas i ditt arbete? Då är detta tjänsten för dig! Välkommen med din ansökan redan idag!