Assistent inom produktutveckling

Assistent inom produktutveckling

 

ASSISTENT INOM PRODUKTUTVECKLING
FÖR SNICKERS WORKWEAR

På Snickers Workwear är vi ett energiskt team som fokuserar på att utveckla innovativa produkter tillsammans. Vi strävar efter att göra en positiv inverkan och förbättra vardagen för användarna av våra produkter. Vi söker dig som har en positiv inställning, som vill engagera dig i alla delar av produktutvecklingen och som har ett särskilt intresse för hållbarhet. Du har kunskaper inom textil, till exempel kan du ha jobbat som assistent, inköpare eller produktutvecklare. Alternativt har du nyligen avslutat dina textilstudier. Hos oss finns både spännande utmaningar och utvecklingsmöjligheter då vi är på en tillväxtresa. 

På Snickers Workwear är vi ett energiskt team som fokuserar på att utveckla innovativa produkter tillsammans. Du kommer att vara anställd av Hultafors Group och dedikerad till att arbeta för varumärket Snickers Workwear. Vi utvecklar våra produkter i våra moderna lokaler i Mörby strax utanför Stockholm. Produkterna produceras senare i både Europa och Asien.

I denna spännande roll är du ett nav i produktutvecklingsprocessen och jobbar tillsammans med flera avdelningar, till exempel design, inköp, mönster och produktion. Vi är cirka 20 personer som jobbar funktionsöverskridande med produktutveckling. Av dem är det åtta personer som rapporterar till chefen för denna befattning, Product Development Manager.

VIKTIGA UPPGIFTER

  • Tillsammans med teamet vara delaktig i utvecklingen av de innovativa och funktionella produkterna som gjort oss marknadsledande. Din huvuduppgift kommer vara att supportera medlemmarna i produktteamet så att arbetet flyter på smidigt
  • Assistera utvecklingen av produkterna genom hela livscykeln, inklusive produktionsunderlag och övervakning av kvalitet
  • Vara delaktig i undersökningar av slutanvändarens behov och i att skapa säljstödjande material
  • Arbeta nära marknadsavdelningen för att skapa produktrelaterat material som förpackningar och produkttexter

DIN PROFIL

  • Du är klar med din textilutbildning alternativt har motsvarande relevant arbetslivserfarenhet
  • Du har ett starkt engagemang i att arbeta med produktutveckling och hållbarhet inom textil
  • Du är en motiverad och intiativtagande individ som letar efter en arbetsgivare där du har möjlighet att utvecklas under lång tid framöver
  • Den här rollen tilltalar ditt strukturerade och analytiska tankesätt, och du ser värdet i ett teambaserat tillvägagångssätt för att nå nya mål
  • Du är en van användare av Microsoft Office Suite och har förmågan att snabbt lära dig de applikationer vi använder

 

"På Snickers Workwear och inom Hultafors Group AB har vi alltid höga ambitioner och stora mål. Jag har arbetat 15 år på Hultafors Group och dedikerad varumärket Snickers Workwear hela tiden. Jag började som assistent, liknande den tjänst vi nu söker och har sedan fått prova på flera olika områden innan jag återvände till produkt och klev in i chefsrollen för produktutveckling. 

Vårt fokus att göra slutanvändaren så effektiv och professionell som möjligt genom att erbjuda rätt kläder i alla väderlekar och situationer har alltid triggat mig. Vi ser alltid till detaljerna och lämnar inget åt slumpen när vi utvecklar och säljer våra produkter. För mig är det viktigt att alla i teamet får utrymme att utvecklas och att vi tillsammans hittar sätt att kombinera verksamhetens behov och vad medarbetaren själv drömmer om. Jag hoppas att du vill komma och jobba i mitt team!"

- Jenny Falk, Product Development Manager
 

VI ERBJUDER
Vi erbjuder en trygg anställning med kollektivavtal. Vi har haft en fantastisk tillväxtresa och våra ambitioner är höga. Vår personal är viktig för oss och vi erbjuder friskvårdsbidrag, tjänstepension och stora möjligheter till professionell utveckling. Vi tror att det händer något speciellt när vi ses och jobbar tillsammans på vårt fina nyrenoverade kontor. Vi har en flexibel uppdelning där du träffar kollegor på kontoret vissa dagar i veckan och andra dagar kan du jobba hemifrån. Vi har flex-tid, det innebär att du i dialog med din chef har möjlighet att anpassa arbetstiderna baserat på dina och verksamhetens behov. På vårt kontor i Mörby har vi lunchförmån, gym och för de som vill erbjuder vi gruppträning på fredagar.

Tycker du att ovan låter precis som du? Skynda dig då att söka, vi intervjuar löpande!  


KONTAKT
Om du har frågor om tjänsten så skicka ett sms till rekryterande chef Jenny Falk på 073-600 36 91 så kommer vi överens om en tid som passar oss båda.  

Vi söker just nu även en Produktutvecklare med textilkunskaper, är du nyfiken på rollen kan du läsa om den här: https://www.saljpoolen.se/sv/annons/26770643-produktutvecklare-snickers-workwear-stockholm-morby

 

Snickers Workwear har i över 40 år varit ett av de ledande varumärkena i Europa inom arbetskläder. Vi fortsätter vår expansiva resa resa och söker löpande fler ambitiösa medarbetare till våra team. Vi strävar varje dag efter att tänja på gränserna för att utveckla innovativa arbetskläder till våra slutanvändare.
 
Snickers Workwear är en del av Hultafors Group som har bidragit till att skapa en bättre dag för professionella användare i mer än 130 år. Produkterna utvecklas, tillverkas och marknadsförs som egna varumärken, inklusive internationellt erkända varumärken som Snickers Workwear, Hultafors, Wibe, Solid Gear, Fristads, Kansas, Scangrip och Johnson Level & Tools, som finns tillgängliga via ledande distributörer på ett 40-talet marknader, med tonvikt på Europa och Nordamerika. Hultafors Group ägs av det svenska investmentbolaget AB Latour. Vi har en ambitiös tillväxtstrategi och har idag 16 olika varumärken, ca 1.800 anställda och hade 2021 en omsättning på 550 MEUR. Läs mer om Hultafors Group på www.hultaforsgroup.com
 

 

 

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Inköpare, Administration, Assistent, Marknadsföring, Mediaplanerare & Inköpare
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://career.masterhelp.se/mh-jobb/gds
Sista ansökningsdag 13 sept 2022 (73 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Masterhelp jobb hjälper företag att rekrytera all typ av personal på egen hand - med hjälp av vårt rekryteringsverktyg och effektiv platsannonsering. Vi har över 25 års erfarenhet om när, var och hur man lyckas nå ut till rätt personer.