Servicemedarbetare/ Pausvärd sökes!

Servicemedarbetare/ Pausvärd sökes!

Vårt uppdrag att sprida leenden och göra våra kunders arbetsplatser ännu bättre. Vi är mycket stolta över vår höga kundnöjdhet och söker nu ytterligare ett smiling face som kan vara med och bidra till ännu fler glada kunder!

Som Pausvärd utför du dagligen kundbesök och fungerar som vårt ansikte utåt gentemot kund. Du levererar varor och fruktkorgar, genomför service på kaffe- samt vattenmaskiner, justerar smakinställningar, avhjälper fel samt bidrar till ständiga förbättringsåtgärder hos våra kunder – du underlättar våra kunders vardag helt enkelt!

Vi letar efter dig som vill leverera service i världsklass, och som är positiv, social och utåtriktad. Vi ser gärna att du är van vid stadstrafik och har erfarenhet från annat serviceyrke, men det är inget krav. B-körkort krävs dock. Det är meriterande om du tidigare arbetat specifikt med kaffemaskiner. Tjänsten är placerad i Stockholm med start omgående. Heltid.

Som blivande Pausproffs kommer du att ha höga förväntningar på dig. För det säger sig ju faktiskt självt – jobbar du hos Smiling Faces, ja då är du en utåtriktad och kundorienterad glädjespridare av rang!

Inne på Kungsbron i centrala Stockholm sitter ett glatt gäng och väntar på sin nya kollega. Är du snabb med din ansökan hinner du kanske rentav vara med på vår nästa torsdagsträning?

Välkommen omgående med din ansökan till Stockholms gladaste arbetsplats.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 feb (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

En arbetsplats bestående av leende ansikten är mycket lättare att trivas på. Ofta hänger det ihop man att man där värdesätter att ta en paus då och då. Se pausen som en mikrosemester du tar för att komma ifrån och samla energi. Vi på Smiling Faces är specialister på paus och vi levererar just leende ansikten. Vi kanske inte kan förändra hela världen, men vi kan definitivt förändra din arbetsdag! Läs gärna mer på www.smilingfaces.se