Account Manager till Smiling Faces, Stockholm

Account Manager till Smiling Faces, Stockholm

För oss på Smiling faces är det viktigt att ta pauser och ha det roligt på jobbet. Det vill vi även ge till våra kunder - vår mission är att göra pauserna på jobbet glädjefyllda och viktiga! Vi är ett premiumbolag som lägger stor stolthet i att kunna skapa fikapauser i världsklass. Smiling Faces är stolta över att kunna titulera sig som Sveriges 4:e bästa arbetsplats, enligt organisationen Great Place to Work, som även utnämnde en av våra medarbetare till "Årets Kulturbärare".

Om rollen:

Som Account Manager hos Smiling Faces kommer du att jobba med kaffe i världsklass och med härliga kunder i centrala Stockholm. Du kommer få tillgång till ett kundnätverk redan från början, men i ditt uppdrag ingår också att hitta, utveckla, etablera och skapa nya kunder.

Vi älskar måndagen då det är den dagen som sätter grunden för hela veckan, vi tror att vår nästa kollega är en person som går till jobbet med ett tjolahoppsan-steg.

Detta är rollen för dig som älskar försäljning och mötet med kund. I rollen som Account Manager så kommer du arbeta med försäljning av våra produkter, samt ansvara för att kunden får tillgång till Smiling Faces hela engagemang och utbud, allt för att bygga den optimala fikapausen. Du följer med kunden i hela säljprocessen från första kundbesök till avtalsskrivning och uppföljning. Du ingår i ett härligt säljteam där teamkänsla och gemenskap präglar vardagen.

Ditt ansvarsområde:
  • Ett övergripande ansvar för nyförsäljning och merförsäljning av kaffemaskiner, vattenmaskiner och övrig avtalsförsäljning.
  • Initiera och driva försäljning via besök och andra aktiviteter, identifiera och ta tillvara på möjligheterna som leder till nyförsäljning och merförsäljning hos kund.
  • Att positionera hela Smiling Faces erbjudande hos kund.
  • Att uppnå övergripande försäljningsbudget samt följa upp den egna försäljningen mot budget och prognos.
Vem är du?

Vi tror att du är en ambitiös och driven säljperson, lika mål - och lösningsorienterad som härlig och social! Kanske är du i början av din säljkarriär och längtar efter att ta nästa steg. Eller så är du etablerad inom försäljning och lockas av att jobba på ett premiumbolag med produkter och service i världsklass. Kommer du från vår bransch eller liknande är det meriterande.

Du ska ha viljan och drivet att våga utmana dig varje dag, du får gärna ha ett intresse för mat och dryck.

Som person är du kreativ och affärsmässig, du har lätt att bygga relationer och vet hur du ska ta dig fram i en konkurrensutsatt bransch. Det ger dig energi av att träffa kunder, nya som befintliga och du uppskattar vikten av att få göra skillnad i människors arbetsliv - eftersom gott kaffe är lika med en nöjd personal helt enkelt.

Genomförd gymnasieutbildning samt B - körkort är ett krav. Övriga utbildningar och kurser är meritande.

Vi erbjuder:

Vi erbjuder en härlig arbetsplats mitt i centrala Stockholm.
Förmåner i form av friskvårdsbidrag, pension - sjukförsäkring, kollektivavtal och friskvårdstimme varje torsdag. Vill du joina världens roligaste säljteam och driva bolaget framåt?

Tveka inte och sök jobbet redan idag. Tjänsten är på heltid med en provanställning på sex månader.
Bakgrundskontroll kommer utföras på slutkandidat.

Din ansökan

Låter detta som dig, ta möjlighet och sök! Har du frågor är du varmt välkommen att Frida Dire, rekryteringskonsult på Jerrie, på 0703-00 10 16 eller frida.dire@jerrie.se eller Erna B, rekryteringsassistent på 0708 - 46 11 71 eller erna.brbutovic@jerrie.se

Du ansöker på jerrie.se med bifogat CV och personligt brev riktat till rollen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Kundservice, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jerrie AB
Sista ansökningsdag 21 aug 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

En grå och kall februaridag år 2003 bestämde sig några vänner för att vända upp och ner på det heligaste av allt - kafferasten på jobbet. Den enkla idén var att människor ska trivas och ha kul på jobbet, för då mår man mycket bättre. Smiling Faces har sedan starten skapat pauser som bidrar till glädje och ökad trivsel, något som i sin tur skapar utrymme för ännu fler leenden och gör det roligare att gå till jobbet. På så vis ökar motivationen, kreativiteten och engagemanget - och alla vet ju att om man är engagerad så presterar man också bättre. Ett gladare och mer välmående företag blir helt enkelt ett lönsammare företag.