Vi expanderar och söker servicetekniker.

Vi expanderar och söker servicetekniker.

Har du ett genuint teknikintresse och brinner för att leverera bästa möjliga service? Är du den person som släkt och vänner vänder sig till när tekniken strular? Vill du vara med i vårt arbete för att göra Sverige smartare? Då kan du vara Smartifys nya servicetekniker i Stockholm!

Som servicetekniker hos Smartify blir ditt uppdrag att hjälpa privatpersoner och företag med att få ordning på sin digitala teknik. Du tar dig runt i servicebil och genomför uppdrag i kunders hem och ute hos företag. Vi erbjuder dig ett självständigt och varierande arbete med möjlighet till utveckling och eget ansvar.

Vad kommer jag att få arbeta med?
 • Installation och felsökning av nätverksutrustning samt datorer med kringutrustning.
 • Aktivering och konfigurering av bredbandstjänster hos hushåll, exempelvis routers, Wi-Fi-nät, TV-utrustning , ljud.
 • Montering och konfigurering av Smarta TV apparater.
Vad söker vi hos dig?
 • Som person är du social och tycker om att träffa nya människor. Du är serviceinriktad, lösningsorienterad och gillar att arbeta självständigt och med eget ansvar.
 • Du har en bred teknisk kompetens, är en sann teknik-entusiast och älskar att lära dig nya saker.
 • Du har erfarenhet av konfigurering av hemelektronik, såsom routrar, skrivare, datorer, streamingboxar och ljudanläggningar.
 • Du har goda kunskaper i det svenska språket, såväl i tal som i skrift.
 • Du har B-körkort, då du tar dig runt med servicebil.
Vad kan vi erbjuda dig?
Vårt mål är att bli Nordens ledande hemtekniker. Vi är nu i starkt tillväxt och söker nya kollegor som vill vara med och skapa den framtida organisationen och våra kommande lösningar. Vi har redan genomfört mer än 300 000 uppdrag hos svenska hushåll och småföretag.

Som servicetekniker hos Smartify är du med och arbetar för att göra Sverige smartare, genom att göra den senaste digitala utvecklingen tillgänglig för alla.

Du får:
 • Tillgång till bil, verktyg och arbetskläder
 • Tillgång till ett IT-hjälpmedel för att kunna ta emot och rapportera dina uppdrag på ett effektivt sätt, direkt ute på fältet.
 • Innan du som Smartify-tekniker ger dig ut på fältet genomgår du en intern utbildning, där du får lära dig allt du behöver veta.
Vi erbjuder ett självständigt och utvecklande heltidsjobb, som inleds med en provanställning på sex månader. Lön enligt överenskommelse och start för tjänsten är så snart som möjligt.

Känner du igen dig i beskrivningen? Då är du förmodligen helt rätt för oss, och vi för dig. Vi rekryterar löpande – så vänta inte med din ansökan!

Har du frågor? Kontakta vår serviceledare Velimir på 072-226 76 79
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 okt 2020 (1 dag kvar)