Miljöarbetare med C-Körkort

Miljöarbetare med C-Körkort

Vi är branschens främsta servicebolag inom återvinning.

Miljö är av yttersta vikt för oss och därför kör vi uteslutande med lastbilar som drivs med Biogas. Då våra fordon är din arbetsplats så har vi bilar som kommer direkt ifrån fabrik till högst 5 år gamla. För vårt kontorsåtervinningskoncept söker vi nu en Serviceman/kvinna, som kommer köra i våra C - lastbilar med skåp och bakgavellyft.

Jobbet består i att åka till olika kunder i Storstockholm och tömma deras återvinningskärl av varierande storlekar och mängder. Våra kunder är allt ifrån dom stora bolagen till det lilla kontoret, skolor, fastighetsbolag med flera.

Ibland tar vi även hand om större kontorstömningar och därför förekommer tunga lyft i form av möbler och liknande med jämna mellanrum. Jobbets fysiska krav går att jämföra med ett flyttföretag, så vi ser gärna att du är van vid fysiskt arbete och inte är rädd för att hugga i.

C - Körkort, YKB och att du ska kunna skriva och tala svenska obehindrat är ett krav.

Man utgår ifrån vårt lager i Spånga, omfattningen är heltid och arbetstiderna är:

07.30 - 16.30 mån-torsdag och 07.30 - 14.30 på fredagar

Om Oss:

Smart Recycling är ett modernt serviceföretag inom återvinningsbranschen. Vår huvudverksamhet är att erbjuda skräddarsydda återvinningslösningar för alla typer av kontor runt om i stor Stockholm samt erbjuda fastighetsägare en problemfri vardag genom vår tjänst för skötsel av miljörum i kommersiella fastigheter. Med hög kundservice, flexibilitet och stor effektivitet hämtar vår servicepersonal in det material som företagen lämnar för återvinning. Vi erbjuder även tömningar av lager, kontor och dylikt vid flytt eller liknande där saker antingen behöver gå till återvinning eller återanvändning.
Mer info
Kontaktperson Annica Johansen
Telefon 079-0622454
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Distribution
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 aug 2022 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi erbjuder effektiva lösningar inom hållbarhet för kontor och kommersiella fastigheter. Vi är älskade av våra kunder och dess medarbetare för att vi har miljö och service i fokus, kommer när vi lovar och att det alltid finns någon redo att hjälpa.

Vi erbjuder återvinning, återbruk, destruktion, statistik och rapporter på miljöarbetet och allt dom behöver för att vara hållbara och bidra till en cirkulär ekonomi.