Projekt-/produktionsledare

Projekt-/produktionsledare

Smart Company söker Projekt-/produktionsledare

Nu söker vi på Smart Company dig som älskar att ha stenkoll, tycker om att driva projekt framåt och ha flera projekt igång samtidigt. Förutom en grym stämning och härliga kollegor lovar vi dig en kul utmaning och erfarenhet inom flera olika områden. Du kommer få jobba med att projektleda både interna och externa projekt som handlar om allt från stora mediekampanjer, produktion av kampanjmaterial och fotograferingar.

Som person är du en doer, är van att jobba i projektledningsverktyg och tycker det är härligt att ha kontakt med nya människor.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bli att:
 • Ansvara för projekt från början till slut
 • Projektleda content produktion för digitala medier (fotograferingar och annonsering)
 • Leda interna projekt (allt från rekryteringar till office updates)
 • Koordinera analysprojekt med inriktning på media
 • Stötta försäljningschef och Research Manager

Du har följande erfarenhet:
 • 2 års erfarenhet av projektledning/koordinering inklusive budgetansvar, gärna inom marknadsföring/produktion.
 • 2 års erfarenhet av att jobba på byrå.
 • Viss erfarenhet av AdOperations

Vi tror att du är någon som:
 • Är en organiserad projektledare
 • God kommunikativ förmåga i tal och skrift
 • Van att jobba agilt
 • Förmåga att möta deadlines
 • Är en härlig och positiv person
 • Är social och har lätt för att komma överens med olika typer av människor

Vilka är vi?
Smart Company har funnits sedan 2009 och har lång erfarenhet av analys inom media och marknadsföring. Från att huvudsakligen ha jobbat med säljstöd via uthyrda analytiker på konsultbasis mot stora mediaföretag, har företaget utvecklats till att vara delaktigt i alla delar av företagens affärsverksamhet. Vi jobbar med allt från långsiktiga strategiarbeten till korta projekt med enklare undersökningar, allt med analys i botten. Vi särskiljer oss genom vårt driv att skapa insikter via analys och få dessa att arbeta för varumärken på alla nivåer, med slutgiltiga målet ökad försäljning.

Arbeta hos oss
Vårt kontor ligger på Brahegatan 30 i Stockholm, och på kontoret möts du av en modern entreprenöriell vardag med högt tempo i en rolig kombination av produktutveckling, marknadsföring och analys. Vi är idag ett litet team som växer snabbt, och vi har verkligen har kul på arbetet. Vill du vara med och växa med oss?

Skicka CV och personligt brev till info@smartcompany.se alternativt via knappen "Ansök nu".

Heltidstjänst
Tillträde omgående
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.smartcompany.se/
Sista ansökningsdag 7 maj 2021 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Smart Company är en hybridbyrå som idag jobbar med all typ av kommunikation, med analys som grundsten i allt vi gör. Vi har funnits sedan 2009 med lång erfarenhet av analys inom media och marknadsföring. Initialt jobbade vi med säljstöd via uthyrda analytiker på konsultbasis mot stora mediaföretag men på grund av efterfrågan har företaget utvecklats till att vara delaktigt i alla delar av företagens affärsverksamhet, och implementerar och genomför nu både strategiarbeten och marknadsföringsinsatser på alla nivåer. Vi jobbar alltid med analys i botten från olika datakällor och undersökningar. Vi särskiljer oss genom vårt driv att skapa insikter via analys och få dessa att arbeta för varumärken på alla nivåer, med slutgiltiga målet ökad försäljning.