Redovisningsassistent till Slussgården

Redovisningsassistent till Slussgården

Är du en systemintresserad ekonomiassistent med redovisningskunskaper som trivs med att arbeta på en mindre ekonomiavdelning där du får arbeta varierat och brett?

Trivs du i en miljö som präglas av samarbete och dialog?

Då kan det vara dig vi söker till vår kund Slussgården.

Rollen erbjuder ett varierande jobb i ett härligt team som förespråkar gemenskap, öppenhet och framåtanda.

Skicka in din ansökan redan idag, urval sker löpande!

Ansökan sker via hemsidan, vi tar inte emot ansökningar via mail. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår konsultchef Gabriella Boumadi på 0735 39 69 28.

Slussgården äger, förvaltar och utvecklar kontors- konferens- och hotellfastigheter i Stockholm. Vi har idag cirka 30 anställda och äger 9 fastigheter till ett värde om 4,6 miljarder. Utöver fastighetsverksamheten tillhandahåller Slussgården genom sina affärsområden ett brett utbud av Facility Managementtjänster.

Ekonomifunktion

Ekonomifunktionen består idag av CFO, Redovisningsansvarig, Business Controller och den redovisningsassistenttjänst som under våren blir vakant. Avisering av hyror och fakturering av serviceintäkter sköts idag av personal som organisatoriskt inte tillhör ekonomiavdelningen. Administrationen av löner är idag outsourcat till en lönekonsultbyrå. Ekonomiavdelningen sitter tillsammans med övrig verksamhet i trevliga lokaler vid Slussen.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som redovisningsassistent kommer dina arbetsuppgifter att exempelvis innefatta:
  • Leverantörsreskontra
  • Kundreskontra och faktureringsflöden
  • Betalningar och betalflöden
  • Löpande redovisning
  • Månadsbokslut och kontoavstämningar
  • Anläggningstillgångar
  • Periodiseringar
System som används i tjänsten är:

Visma (huvudbok), Vitec (avtalsavisering), Palette (Leverantörsfakturor). Palette Contracts (avtalssystem), BOKA (konferens), Askås (webbshop) och InExchange (fakturaväxel)

I rollen förväntas du på sikt bli administratör och superuser i ett flertal system med koppling till den finansiella rapporteringen, därav ser vi gärna att du har ett intresse för system.

Din profil

Skallkrav:

För att lyckas i rollen som Redovisningsassistent ser vi att du har några års erfarenhet av att arbeta med löpande redovisning och med en god förståelse för finansiella transaktionsflöden.

Du har goda kunskaper i Excel och övriga Office-paketet samt kommunicerar obehindrat på svenska, i tal som skrift.

Meriterande:

Tidigare haft ansvar för olika system och integrationer

För att lyckas i rollen som redovisningsassistent är du noggrann och strukturerat lagd. Genom prestigelöshet, positiv inställning och kommunikation bidrar du till teamets härliga miljö där man ställer upp för varandra när det behövs. Du har en hög kommunikativ förmåga och att dela information samt diskutera utmaningar med dina kollegor kommer naturligt för dig.

Du känner ansvar för dina arbetsuppgifter och trivs i miljöer där du får vara delaktig i att bygga upp arbetsrutiner inför framtiden. Du gillar att ansvara för din egen planering och kan själv disponera din tid.

Övrigt:

Start: Enligt överenskommelse, senast i mitten på maj.

Omfattning: Heltid

Placering: Slussen

Du kommer initialt att vara uthyrd som konsult via oss på OnePartnerGroup, för rätt person finns möjlighet till anställning hos Slussgården efter uthyrningsperioden.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 16 apr 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se