Sleepo söker kundtjänstmedarbetare

Sleepo söker kundtjänstmedarbetare

Vill du arbeta på ett av Sveriges snabbast växande bolag inom möbler och heminredning på nätet? Brinner du för kundservice och att hjälpa människor? Älskar du möbler och heminredning? Då kanske du är
Sleepos nya kundtjänststjärna och borde ansöka idag!

Om Sleepo

Sleepo är ett snabbväxande e-handelsbolag som säljer möbler och heminredning på nätet. Vi är ett passionerat och ambitiöst företag som erbjuder kunder en förstklassig shopping-upplevelse för möbler och heminredning. Sleepo erbjuder ett brett och kurerat sortiment från välkända varumärken och till ett konkurrenskraftigt kunderbjudande som fri frakt, fri retur och öppet köp. Bolaget är sedan
2016-01-15 noterat på Aktietorget.

Om tjänsten

Som kundtjänstmedarbetare på Sleepo jobbar du dagligen med att besvara kundfrågor via telefon, mail och chatt. Du hjälper kunder med produktfrågor och frågor om kunders beställningar och där du alltid strävar efter att ge det lilla extra för bästa tänkbara service. Utöver att besvara kundfrågor arbetar du med försäljning via telefon, mail och chatt samt har ansvar för diverse administrativa uppgifter.

Vi söker dig som

Har erfarenhet av kundservice via telefon och mail och har en utmärkt fingertoppskänsla för kundbemötande. Du uttrycker dig väl i tal och skrift och är bekväm med att ha telefonen som arbetsredskap. Du är mogen, trygg och älskar att hjälpa andra. Självklart är du punktlig och pålitlig och känner stort ansvar för dina uppgifter och ser till att genomföra dem i tid och på ett tillfredsställande sätt.

Som person brinner du för service och trivs i en roll där de sociala kontakterna är många. Vidare innefattar rollen varierande arbetsuppgifter i ett högt tempo vilket kräver att du är flexibel och noggrann så att information inte faller mellan stolarna.

Slutligen kommer du att arbeta tätt tillsammans med dina kollegor vilket kräver att du har en god samarbetsförmåga.

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder dig en plats i ett passionerat och växande företag med modernt kontor i centrala Stockholm. Arbetsplatsen är väldigt familjär med en platt organisation med högt i tak.

Förutom goda villkor och bra personalrabatter finns goda utvecklingsmöjligheter för rätt person. Tjänsten avser heltid och är en tillsvidareanställning.


Ansökan

Är du vår nya kollega? Då ska du ansöka genom att maila ditt CV och personliga brev till jobb_kt2@sleepo.se så kontaktar vi dig omgående. Tjänsten ska tillsättas omgående och intervjuer sker löpande.
Mer info
Kontaktperson Anna Jansson
Telefon 08208770
Email Mejla Anna Jansson
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sleepo.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sleepo är ett snabbväxande e-handelsbolag som säljer möbler och heminredning på nätet. Vi är ett passionerat och ambitiöst företag som erbjuder kunder en förstklassig shopping-upplevelse för möbler och heminredning. Sleepo erbjuder ett brett och kurerat sortiment från välkända varumärken och till ett konkurrenskraftigt kunderbjudande som fri frakt, fri retur och öppet köp. Bolaget är sedan 2016-01-15 noterat på
Aktietorget.