Ekonomiassistent till Slättö

Ekonomiassistent till Slättö

Slättö utvecklar, äger och förvaltar nya bostäder i svenska tillväxtområden. Genom ett ansvarsfullt, hållbart och engagerat arbete skapar Slättö långsiktiga relationer med hyresgäster, bostadsköpare, kommuner och investerare. Slättös målsättning är att efterleva och utveckla sitt ambitiösa hållbarhetsprogram; att vara en uppskattad värd till sina hyresgäster samt att långsiktigt vara värdeskapande för sina samarbetspartners.

Slättö har ett trettiotal medarbetare där merparten har sin kompetens inom fastighetsutveckling.
Slättö äger nybyggda bostäder och projektfastigheter, som finns i Stockholms- och Skåneregionen,
Mälardalen och Umeå. I dagsläget omfattar portföljen drygt 4,000 lägenheter.
Läs mer på www.slattoforvaltning.se

Vi är ett team vars kultur präglas av entreprenörskap och framåtanda. Vårt huvudkontor ligger på Grev Turegatan i centrala Stockholm. Vi fortsätter växa och förstärker nu vår organisation med en ekonomiassistent.

Om tjänsten
I rollen som ekonomiassistent kommer dina tidigare erfarenheter inom ekonomi väl till pass.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara fakturahantering, löpande bokföring, påminnelsehantering, bokslutsarbete, avstämningar och ha ett nära samarbete med vår externa redovisningsbyrå.
Du kommer också bidra i arbetet med att utveckla rutiner och arbetssätt samt stötta med andra vanligt förekommande arbetsuppgifter på ekonomiavdelningen.
Som ekonomiassistent hos oss får du möjlighet att arbeta i en omväxlande och dynamisk miljö med duktiga kollegor i fina lokaler i centrala Stockholm.

Din profil
Vi söker dig som är har ett sinne för ordning och reda och som trivs att arbeta med siffror. Du är prestigelös, ansvarsfull, strukturerad och noggrann. Du är engagerad, driven och trivs med att arbeta självständigt såväl som i grupp. Vi värdesätter din positiva inställning och förmåga att se möjligheter.
För att lyckas i tjänsten bör du ha grundläggande kunskaper i redovisning samt känna dig bekväm med bokföring. Du har relevant utbildning och har flerårig arbetslivserfarenhet i rollen som ekonomiassistent.
Vidare har du god kunskap i Officepaketet, främst Excel. Du talar och skriver flytande svenska och engelska.

Ansökan
Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta HR Therese Edholm tel 070-588 13 05 / Karin Wigert 070-327 20 59. Du är välkommen att maila din ansökan till hr@slattoforvaltning.se senast den 25 juni 2018. Urval sker löpande.

Ansökningar hanteras konfidentiellt och i enlighet med
Slättös integritetspolicy https://slattoforvaltning.se/integritet/
Mer info
Kontaktperson Therese Edholm
Telefon 070 588 13 05
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://slattoforvaltning.se/
Sista ansökningsdag 25 juni (7 dagar kvar)