SkySparc söker kontorsansvarig till Stockholm

SkySparc söker kontorsansvarig till Stockholm

SkySparc, ett snabbväxande företag inom FinTech, söker kontorsansvarig till Stockholm City!

Låter det roligt att få vara den som alla vänder sig till? Lockas du av att vara vårt ansikte utåt samtidigt som du är administratören och koordinatorn som ser till att allt fungerar? I så fall kan vi på SkySparc erbjuda dig en bred och omväxlande roll i en internationell miljö! Du kommer ansvara för både receptionen, kontoret i sin helhet och annan administration. Vi erbjuder dig en betydelsefull roll hos oss där du får möjligheten att bli en del av ett företag med familjär stämning och högt i tak. Känns det lockande? Välkommen in med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

SkySparc är ett snabbväxande företag inom FinTech med kontor på Östermalm i centrala Stockholm. Vi arbetar med världsledande centralbanker, kapitalförvaltare och finansavdelningar inom större företag. Vi är experter på treasury- och portföljsystemet Wallstreet Suite samt vår egen produkt OmniFi. Här erbjuds du en roll på ett internationellt företag med dedikerade och engagerade kollegor. Vi har ett öppet arbetsklimat med korta beslutsvägar och vi är måna om att vår personal ska trivas.

Dina framtida arbetsuppgifter

I din roll som kontorsansvarig kommer du ansvara för kontoret i sin helhet och dagligen axla en massa olika arbetsuppgifter vilket bland annat innebär att du ansvarar för receptionen, möten, inköp, administration och en del ekonomi.

I arbetet ingår att:´
  • Ansvara för vår växel och ta emot besökare/leveranser
  • Ansvara för inköp av kontors- och förbrukningsmaterial
  • Administrera inköp av datorer och mobiler
  • Ansvara för kontorsmiljön och konferensrum
  • Agera huvudkontakt med diverse leverantörer
  • Arkivering av dokument
  • Koordinera möten, konferenser samt ansvara för diverse interna projekt
  • Stundtals assistera marknadsavdelningen vid t ex utskick och kundevent
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som kontorsansvarig på SkySparc kommer du arbeta tätt tillsammans med ekonomichefen och vara en del av ett team som sitter i fräscha och trevliga lokaler centralt på Östermalm i Stockholm. Arbetsplatsen erbjuder närhet till mycket goda kommunikationer och service. Detta är en rekrytering med anställning direkt hos vår kund. Tjänsten är tänkt att starta enligt överenskommelse under december med 6 månaders provanställning och du arbetar kontorstider 8-17.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som gillar att ha många saker på gång samtidigt och som brinner för att leverera bra service till dina kollegor. Då vi är ett växande bolag där det ofta uppkommer nya behov och arbetsuppgifter ser vi gärna att du har eget driv, är van vid att hantera flera saker parallellt och att du gillar att ta egna initiativ. Eftersom det oftast är mycket på gång hos oss är det viktigt att du är noggrann och strukturerad som person. För att trivas i rollen är du även prestigelös, har god samarbetsförmåga och kan följa instruktioner. Du tycker om att jobba i en internationell miljö och uttrycker dig väl i tal och skrift på engelska samt har kunskaper i Office paketet främst Word/Excel.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Linnea Wäringe
Telefon 0768830460
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent, Sekreterare, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 23 nov (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.