Ekonomiassistent till SkySparc i Stockholm

Ekonomiassistent till SkySparc i Stockholm

Är du i början av din karriär som ekonomiassistent och söker ett spännande företag att utvecklas på? Sök till SkySparc redan idag!

Vill du jobba som ekonomiassistent på ett snabbväxande företag inom FinTech i centrala Stockholm? I så fall kan SkySparc erbjuda dig en bred, omväxlande och utvecklingsbar roll som ekonomiassistent med fokus på leverantörsreskontra! Känns det lockande? Välkommen in med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer arbeta i en betydelsefull roll i ett mindre team om 4 personer där samarbete och fokus på leverans står högt på agendan. SkySparc är ett snabbväxande företag inom FinTech med kontor i centrala Stockholm och arbetar med världsledande centralbanker, kapitalförvaltare och finansavdelningar inom större företag. Du kommer få arbeta i en dynamisk och internationell miljö där du får möjlighet att utvidga ditt professionella nätverk.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som ekonomiassistent ingår :
  • ansvar för leverantörsreskontran, inklusive hantering av reseräkningar
  • assistering i lönehanteringen för både svenska och utländska löner
  • bank- och kontoavstämningar
  • löpande bokföring
  • diverse administrativa uppgifter
Rollen innebär också

Som ekonomiassistent på SkySparc kommer du arbeta tätt tillsammans med dina tre kollegor på ekonomiavdelningen. Kontoret ligger i fräscha och trevliga lokaler centralt på Östermalm i Stockholm. Arbetsplatsen erbjuder närhet till mycket goda kommunikationer och service. Detta är en rekrytering med anställning direkt hos vår kund. Tjänsten är på heltid, med 6 månaders provanställning. Kontorstider är 08.00 - 17.00 och tänkt start är den 1:a februari eller så snart rätt person är på plats.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom ekonomi och som kanske har jobbat extra inom området under studierna alternativt har ett par års erfarenhet som ekonomiassistent. Som person gillar du ordning och reda samt är noggrann i ditt arbetssätt. Då SkySparc är ett växande bolag där det ofta uppkommer nya behov och arbetsuppgifter ser vi gärna att du uppskattar en dynamisk arbetsplats, har eget driv och att gillar att ta egna initiativ. För att trivas i rollen är du även prestigelös, har god samarbetsförmåga och kan följa instruktioner. Du tycker om att jobba i en internationell miljö och uttrycker dig väl i tal och skrift på både på svenska och engelska. Du har också grundläggande kunskaper i Excel.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Cilla Lennér
Telefon 0736790621
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 9 feb 2020 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/