Sky Hotel Apartments söker nya stjärnor

Sky Hotel Apartments söker nya stjärnor

Till vårt härliga team i Stockholm söker vi dig som är glad, engagerad och lyhörd mot både gäster och kollegor. Som receptionist på Sky är du ett av våra ansikten utåt och en spindel i nätet. Du arbetar med sedvanliga uppgifter såsom in- och utcheckning av gäster, hanterar bokningar och faktureringar samt har kontakt med både städ- och frukostpersonalen. Kort sagt - värdskap i världsklass är en självklarhet för dig.

Om dig

Att du är professionell i det jobb du gör tar vi för givet. Ditt engagemang och din personlighet är mycket viktiga egenskaper hos dig och vi ser gärna att du har minst ett års erfarenhet från hotellbranschen. Som receptionist är du en viktig del av Sky och vi vill att du ska känna att din insats i slutänden leder till att våra gäster får snabb service och en så bra upplevelse som möjligt.
Det är ett krav att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Tjänsten innebär stort eget ansvar och vi ser gärna att du har fyllt 23 år. Erfarenhet av andra serviceyrken är meriterande.

Om tjänsten

Tjänsten är en 95%-ig tillsvidareanställning med tillträde snarast möjligt. Arbete är förlagt både dag- och kvällstid och tjänstgöring varannan helg ingår. Sky är medlem i branschorganisationen Visita vilket innebär att vi har och följer kollektivavtal. Sky Hotel Apartments Stockholm, som har 143 Hotel Apartments, ligger på Lindhagensgatan 90 på Kungsholmen.

Ansökan

Om du känner igen dig i ovan beskrivning och vill vara med i vårt glada team på Sky eller om du känner någon du tror skulle passa som vår nyaste kollega? Sök tjänsten redan idag genom att fylla i ansökningsformuläret och bifoga CV och personligt brev. Allra senast den 31 oktober vill vi ha din ansökan! Ansökningar kommer utvärderas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Har du frågor är du välkommen att höra av dig till Sofia Geuken på sofia.geuken@skyhotelapartments.se.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Sofia Geuken
Email Mejla Sofia Geuken
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Reception
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 okt 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi har siktat högt redan från början! Sky Hotel Apartments grundades i Linköping år 2009 och finns sedan 2011 även i Stockholm. Namnet, Sky, inspirerades av platsen där allt började –
nämligen våning 19 i Linköpings högsta hus: Tornet. Idag är namnet också en påminnelse om vår strävan efter att alltid sikta lite högre i allt vi gör.


Sky Hotel Apartments är miljöcertifierat enligt Green Key.

2019 öppnade vi vårt tredje hotell beläget i Linköping.

Vår vilja att hela tiden förbättra våra produkter innebär till exempel att vi lägger stor vikt vid underhåll så att våra lokaler alltid känns nya och fräscha. Alla rum ska vara inbjudande och ge en trevlig hemmakänsla. Därför lägger vi stor omsorg vid att ständigt förnya rummen genom att exempelvis sätta upp nya tavlor, byta ut kuddar och uppdatera vårt tv-system.