Säljare till Skruf Snus Stockholm

Säljare till Skruf Snus Stockholm

Vi på Skruf Snus söker nu en distriktssäljare till Stockholmsområdet. Du kommer att få möjligheten att arbeta med långsiktiga kundrelationer, där fokus ligger på att i samarbete med kunden utveckla affären och skapa framgång tillsammans.

Har du erfarenhet av försäljning ute på fältet och sätter affärsmässighet, relationsbyggande och kundfokus högt? Vill du vara delaktig i att fortsätta driva bolaget och affären framåt? Då ska du söka tjänsten som Distriktssäljare på Skruf Snus! Ett arbete med produkter av hög kvalitet, på ett företag som värnar om sin personal och din utveckling.

Välkommen med din ansökan redan idag. Tjänsten är placerad i Stockholm och är på heltid. Du blir anställd av Skruf Snus AB.

Sökord: Butikssäljare, Account manager, fältsäljare, säljare, FMCG

Om tjänsten

Som distriktssäljare är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att besöka dina befintliga kunder och tillsammans bygga en stark affärsrelation där båda blir vinnare. Du kommer att arbeta med införsäljning av hela Skruf snus sortiment. Vidare säkerställer du kampanjer och implementerar nyheter. Du utgår från hemmet och planerar själv dina arbetsdagar utifrån dina olika kundsamarbeten.

För att lyckas i rollen ser vi att du har ett starkt driv av att utvecklas professionellt och att ständigt utveckla samarbetet med dina kunder.

Vi söker dig som gillar att skapa långsiktiga relationer och att utvecklas tillsammans med kunder och kollegor.

Vem är du?

Du som söker brinner för att sälja och skapa goda kundrelationer samt gillar att anta nya utmaningar. Vi tror att du har erfarenhet från försäljning, gärna inom dagligvaruhandeln. Har du arbetat mot både nya och befintliga kunder är det meriterande. Det är viktigt att vara självgående i det dagliga arbetet men samtidigt vara en lagspelare för att trivas hos oss på Skruf Snus. Som person är du dessutom affärsdriven, engagerad, och älskar att träffa nya människor. B-körkort är ett krav och du kommer bli utrustad med en tjänstebil. Rollen förutsätter att du har goda kunskaper i såväl svenska som engelska.

Om verksamheten

Skruf Snus AB grundades 2002 och den första snusdosan såldes hösten 2003. Sen starten har företaget växt för varje år. Idag är Skruf Snus AB Sveriges näst största snusföretag med en omsättning på ca 1,5 miljarder kronor och ca 300 anställda. Företaget är i en spännande och expansiv fas där vi växer både i Sverige och på den globala marknaden. Nya produkter lanseras kontinuerligt under våra tre varumärken Skruf, Knox och Smålands Brukssnus. Huvudkontoret ligger i centrala Stockholm och vi har distriktssäljare som täcker från Ystad i syd till Haparanda i norr. All produktion sker i vår fabrik i småländska Sävsjö.
Mer info
Kontaktperson Joacim Jonasson
Telefon 08 555 651 26
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 7 nov 2019 (23 dagar kvar)