Account Manager till Exopen Systems

Account Manager till Exopen Systems

Vill du komma till ett bolag med efterfrågade produkter samt med starka etablerade partnerskap och som nu är redo för tillväxt?
Har du erfarenhet av licensförsäljning och av att sälja SaaS lösningar?
Har du en stark drivkraft och intresse för att bearbeta och attrahera nya kunder?
Då är du den vi söker!

Rollen

Exopen befinner sig just nu i en spännande fas i sin utveckling. Det är starkt fokus på tillväxt och man har ingått i flera väl fungerande partnerskap samt utvecklat en produkt som är väldigt uppskattad på marknaden.
Som ett led i detta rekryterar bolaget såväl konsulter som en driven och passionerad Account Manager med uppgift att bearbeta nya kunder.

Som Account Manager ansvarar du för att sälja framförallt licenser men även i vissa fall tillhörande konsulttjänster. Du driver själv hela säljprocessen mot nya kunder, från prospektering till affär!

Målgruppen är primärt CFO, Ekonomichef och/eller Business controllers på bolag med ungefärlig storlek 50–1000 anställda.

Du kommer att arbeta tätt med marknadsavdelningen som kommer att tillhandahålla dig varma leads, kompletterat med egen prospektering som du sedan driver mot affär. Du förstår vikten av en mix mellan inbound och outbound leads och hög aktivitet, samt förmåga att analysera och prioritera ditt arbete.

Du kommer att ingå i sälj- och marknadsteamet och rapporterar direkt till VD.

Så här tror vi att du är
För att trivas på Exopen behöver du ha en tydlig entreprenörsådra, gilla högt tempo samt se lösningar och möjligheter snarare än problem. Du kommer att ha många kontaktytor både internt och externt vilket innebär att du behöver kunna både vara social och lyhörd samtidigt som du är trygg i din kompetens och har båda fötterna jorden.

Din profil
För att trivas och för att kunna göra ett bra jobb behöver du ha god erfarenhet av att bearbeta nya kunder. Du har antingen arbetat mot Ekonomichef och CFO och/eller har erfarenhet av försäljning av licenser, systemförsäljning eller från BI relaterade produkter och tjänster.

Du har ett modernt förhållningssätt till försäljning och behärskar såväl social selling som digitala verktyg som underlättar försäljningsarbetet.

Ansökan och kontakt
I denna rekrytering samarbetar vi med Skoog Stjerna och Ken Skoog som gärna svarar på frågor.
Du når Ken på 070-444 38 80 eller på ken.skoog@skoogstjerna.se.


Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Skoog Stjerna AB får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR.
För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via "Ansök här" i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Ken Skoog
Telefon + 46 70 444 38 80
Email Mejla Ken Skoog
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 dec 2020 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Exopen består idag av ett passionerat och dedikerat team som med en kapitalstark ägare och en affärsdriven VD och har en stark vilja att tillsammans utveckla marknadens bästa lösning för automatiserad, enkel och kostnadseffektiv budgetering och rapportering.
Lösningarna sträcker sig från enklare behov av rapportering och budgetering till verksamhetsanpassade beslutsstöd. Hos Exopen möts du av en familjär arbetsplats med öppenhet och prestigelöst samarbete.