Digital Marknadsförare till Skillio

Digital Marknadsförare till Skillio

Är du grym på att skapa engagerande innehåll på sociala medier? Har du erfarenhet inom digital marknadsföring? Då kanske du är vår nya digitala marknadsförare.

Vi söker nu en junior digital marknadsförare med fokus på sociala medier med ansvaret att etablera och skapa spridning av vårt varumärke både i Sverige och på nya marknader. Arbetsuppgifterna kommer att variera från att skriva poster på sociala medier till att ta fram och genomföra smarta och kreativa kampanjer på såväl den svenska som den globala marknaden.

Dina arbetsuppgifter är främst att
  • Driva kampanjer för sociala medier, hemsidor, bloggar och mailutskick
  • Producera content i form av copy, bilder och filmer
  • Utvärdera kampanjer och påvisa resultat
  • Komma på, planera, testa och analysera innovativa tillvägagångssätt att attrahera ambassadörer till Uska.se och andra tjänster som Skillio Sweden tar fram
  • Representera och påverka riktningen för Uska.se i Sverige
Vi är idag två personer på marknadsavdelningen med en ambition att bli Sveriges vassaste marknadsavdelning. Vi vann precis guld i prestigefyllda Native Advertising Awards 2018 tillsammans med vår byrå. Eftersom vi är få kommer du att få chansen att hugga i inom alla möjliga områden även om ditt huvudfokus kommer att vara sociala medier och innehållsproduktion.

Vem söker vi?

Vi satsar mycket på att få en god arbetsmiljö och få ut allas innovationskraft i vårt gemensamma arbete att göra vår produkt till en succé. Företaget består idag av 12 personer vilket gör att dina personliga egenskaper är något vi kommer att lägga stor vikt vid. Vi tror att du:
  • Triggas av att jobba i en start up
  • Har en hög ambitionsnivå
  • Är självgående och initiativrik
  • Du levererar hellre något ok idag än perfekt om tre månader
Vi söker dig som är strukturerad, engagerad, driven och som alltid vill framåt. Du är en person som strävar efter det perfekta, som tycker om att testa nya lösningar och att ha långa diskussioner om små men ofta avgörande detaljer Därför trivs du med svåra utmaningar, ett stort eget ansvar och att arbeta mot tydliga mål.

Dina erfarenheter

Det vi värdesätter högst är din kompetens och kunskap inom sociala medier och kommunikation och att du har lätt för att skriva och formulera dig. Du har lätt för att samarbeta med ett team som rör sig snabbt framåt.

För att lyckas i tjänsten krävs att du ha minst två års universitetsutbildning kombinerat med minst ett par års arbetslivserfarenhet inom marknadsföring eller kommunikation. Din svenska är perfekt i tal och skrift samt att du kan kommunicera även på engelska.

Det är meriterande om du har erfarenhet av PR, influencer marketing affiliate marknadsföring eller liknande. Vi ser vidare att du har kunskaper inom bildhantering och skapande av film. Som person har du ett stort intresse av appar eller andra digitala tjänster.

Om Skillio

Skillio Sweden AB är ett snabbväxande HR tech bolag med kontor i centrala Stockholm, helägt av Lernia. Lernia är ett av Sveriges största företag inom bemanning, rekrytering, utbildning och omställning och har funnits i mer än 90 år. Detta innebär att innovativa Skillio Sweden AB har förmånen att vila på en trygg och stabil finansieringsgrund.

Skillio s affärsidé är att etablera och lansera en tjänst som helt ska förändra rekryteringsbranschen och jobbsiter inom servicesektorn. Kortfattat erbjuder bolaget en digital tjänst med tydliga AI-inslag som optimerar och effektiviserar matchning mellan arbetsgivare och kandidater.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Provanställning 6 månader som förhoppningsvis ledert till en tillsvidareanställning / Heltid / Stockholm

Tillträdesdag

Omgående
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Lernia
Sista ansökningsdag 25 nov (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.