Systemverifieringsingenjör till världsledande bolag inom Automotive

Systemverifieringsingenjör till världsledande bolag inom Automotive

Vill du jobba på ett bolag som alltid ligger längst fram i utvecklingen? Nu startas ett nytt affärsområde med nya högkvalitativa produkter och vi söker dig som vill säkerställa att de högt ställda kraven motsvaras genom att utveckla tester och processer för verifiering av embedded-system. Låt din vardag fyllas av ansvar, utmanande uppgifter och härliga kollegor.

Dina arbetsuppgifter

Din nya arbetsgivare är en världsledande leverantör och tillverkare utav mekatroniska produkter för fordonsbranschen.

Som systemverifieringsingenjör kommer du att förstärka ett starkt utvecklingsteam med en mix av kompetenser Dina kunskaper inom systemverifiering av embedded-system blir en avgörande faktor för kommande satsningar. Du kommer främst att arbeta med att utveckla HIL-system, men även jobba med implementation av testfall.

I rollen får du bland annat arbeta med:
 • Utveckling av testramverk med Vector-komponenter
 • Utveckling av proprietärt systemtestramverk i Python
 • Utveckla och driva HIL-riggar
 • Integration av produkten på fordon
 • Delta i verifiering av kundprojekt
 • Kravhantering på system- och mjukvarunivå
Tillsammans med dina kollegor arbetar ni agilt. Det garanteras gott kaffe, trevliga lokaler samt god balans mellan privat- och arbetsliv.

Din profil

Vi söker nu dig som triggas av att skapa produkter och lösningar i världsklass. Det här är en möjlighet att göra en resa i att bygga något från grunden i en redan framgångsrik organisation, att ta stort ansvar och att positionera sig som en viktig medlem kring utvecklingen av ett nytt område.

Vi ser att du har:
 • Högskole- eller civilingenjörsexamen i exempelvis Elektronik eller Mekatronik
 • Minst 3 års erfarenhet av systemverifiering med HIL-miljö
Har du kunskap och erfarenhet av några av följande områden är det meriterande:
 • Fordonsbranschen
 • Jenkins CI-miljö
 • Agilt arbete
 • Python
 • Modellering i UML
 • ISO -26262 samt vana av att arbeta i projekt med krav på Automotive SPICE
 • Strukturerat arbeta arbete med versionshanteringssystem
Du kommer i rollen ha flera kontaktytor internt och externt vilket förutsätter att du kan kommunicera flytande både med svenska och engelska. Vi ser att du inspireras av att ta stort ansvar men också att du trivs att arbeta nära kollegor i en lösningsorienterad och prestigelös kultur. Rollen kommer ställa krav på din förmåga att tänka kreativt och att förvandla idéer till verklighet. Som person är du nyfiken, noggrann och kvalitetsmedveten. Har du intresse för fordon är det ett plus.

Ansökningsförfarande

Detta är en rekrytering som omfattas av hög sekretess. Vi ber därför om förståelse för att information kring företag och tjänst sker i olika steg i rekryteringsprocessen och kommer kräva att kandidater som processas vidare skriver under ett NDA (non-disclosure agreement).

Varmt välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt, vi jobbar löpande med urval och intervjuer! Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Kajsa Jonsson på 08- 120 971 71, kajsa.jonsson@skill.se. Alternativt Pehr Gilén 013- 473 20 65 pehr.gilen@skill.se
Mer info
Kontaktperson Kajsa Jonsson
Telefon 08- 120 971 71
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, Testare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://skill.se/lediga-jobb/it-jobb/systemverifieringsingenjor-till-varldsledande-bolag-inom-automotive/
Sista ansökningsdag 22 dec 2020 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund, placerad i Stockholmsområdet, är en världsledande leverantör av produkter till fordonsindustrin. De har med sin erfarenhet och kompetens som de utvecklat från företagets start, tiotals år sedan, byggt en framgångsrik organisation som idag levererar världen över. Företaget har en stark ägarstruktur, god ekonomisk situation och en tydlig vision framåt.

Kulturen präglas av framåtanda, lösningsfokus och teamwork, alltid med högsta kvalité som ledstjärna.