SAAB söker kvalitetsledare inom hårdvara!

SAAB söker kvalitetsledare inom hårdvara!


Har du stort intresse för kvalitetsfrågor och vill vara med att utveckla hårdvara? Just nu söker vi en kvalitetsledare med fokus på hårdvara för att stötta våra utvecklingsprojekt inom Gripen på Aeronautics i Järfälla!

Om företaget
Aeronautics, ett affärsområde inom Saab som är världsledande inom utveckling och tillverkning av innovativa flygsystem. Här bedrivs forskning, utveckling och produktion av militära flygsystem. Men också framtidsstudier som förberedelse för kommande bemannade och obemannade flygsystem liksom vidareutveckling av befintliga produkter. Hos oss tillämpar vi flextid och sätter stor vikt vid möjligheten att kombinera arbete med privatliv. Våra anställda har tillgång till ett omfattande förmånspaket som bl.a. innehåller friskvård och aktiesparande och vi ser din framtida utveckling som ett viktigt fokusområde.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att verka som kvalitetsledare för utveckling, produktion och underhåll av komplexa system och andra produkter för flygplan och dess marksystem. Du får möjlighet att påverka hela kedjan från offert till leverans, och från leverantörer till kunder. Du kommer vara den som ansvarar för att kundens kvalitetskrav implementeras i våra produkter samtidigt som vi följer våra kvalitetssystem. Hjälpa medarbetarna att göra sitt arbete på rätt sätt så att vi upprätthåller den höga kvalitet som krävs i vår bransch och förväntas av våra kunder. Du kommer främst arbeta inom HW där du bland annat deltar aktivt i utvecklings- och förvaltningsprojekten. Du kan komma att redovisa vårt arbetssätt och våra resultat inför våra kunder. Och du kan hjälpa till att bedöma våra leverantörer och kräva bättring av dessa. I samband med detta kan det förekomma resor till Linköping och ibland utanför Sverige. Parallellt med detta kommer du att medverka vid internrevisioner för att hitta förbättringsmöjlighet och eventuella brister, samt delta vid externa revisioner av oss.

Din profil
Vi söker dig som har ett stort intresse och engagemang för kvalitetsfrågor och vill anta utmaningen att vara delaktig i att vi lyckas utveckla framgångsrika system med god leveransprecision. Du har en teknisk bakgrund med minst högskoleingenjörsexamen som grund, alternativt minst 5 års erfarenhet inom området. Vi tror att du idag arbetar med kvalitetsfrågor på ett medelstort företag. Alternativt jobbar du praktiskt med utveckling, tillverkning eller underhåll av elektronik. För att lyckas och bli framgångsrik i rollen bör du ha en god kommunikativ förmåga, ett stort intresse för kvalitetsarbete samt ett sinne för ordning och reda. Du ska ha ett intresse för att hjälpa andra göra rätt, och påpeka om regelverket inte följs. Detta kan innebära att stå upp mot kunder och leverantörer även när det blåser och att ha integritet nog att säga från internt om det skulle behövas. Krav: * Teknisk bakgrund inom hårdvara. * Intresserad av kvalitetsfrågor. * God kommunikativ förmåga. * Kommunicerar flytande på svenska och engelska. Meriterande: * Utbildning inom tillämpbara standarder som t.ex. EN9100, ISO 9001, EN14001 och RTCA DO-254,178c m.m. * Arbetat med design Reviews and Configuration Audits

Ansökningsförfarande
I denna rekrytering samarbetar SAAB med Skill. Vi tillämpar löpande urval, sök därför redan idag! Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se.Vid frågor kontakta gärna ansvariga rekryteringskonsult Andreas Schmidt, andreas.schmidt@skill.se. Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech. Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag. People change - everything.

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://skill.se/
Sista ansökningsdag 10 dec 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech. Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag. People change - everything.