Säljare till AirSite AB, Stockholm och Mälardalen

Säljare till AirSite AB, Stockholm och Mälardalen


AirSite AB expanderar och söker en ny säljare till region Stockholm och Mälardalen. Har du erfarenhet av VVS-branschen och gillar mötet med kunden? Vill du jobba med grön teknik och marknadens mest effektiva energibesparingslösningar? Då är det här rollen för dig! AirSite erbjuder nu en roll som säljare för distrikt Stockholm, Mälardalen Välkommen att skicka in din ansökan!

Om företaget
AirSite AB är en del av det börsnoterade NIBE Industrier och ingår i affärsområdet NIBE Climate Solutions. NIBE Industrier har en omsättning på cirka 25 miljarder kr och har idag ca 18.000 anställda i drygt 30 länder. AirSite AB är ett kompetensföretag med tiotals år av innovationer, nytänkande och kvalitativ produktutveckling. Produktion, lager och marknadsavdelning ligger i Lindome, söder om Göteborg. Företaget har även utveckling, support och marknadsavdelning i Storbritannien och har representanter på flera håll i Europa. Den främsta kompetensen innefattar VVS och ventilation, där ledstjärnan är kvalitet och energibesparing. Huvudprodukterna inom AirSite AB består av luftbehandlingsaggregat till ventilationsbranschen samt aggregat inom frikyla till telekom- och serverrum.

Dina arbetsuppgifter
Vi erbjuder en roll med fokus på att driva AirSite affär framåt. Detta med produkter som ligger i framkant tekniskt, samt genom ett hållbart miljötänk få vara med att påverka framtiden positivt. I rollen kommer du arbeta med att utveckla nya affärsmöjligheter, nykundsbearbetning men även vårda befintliga kundrelationer. Du utgår från hemmakontoret, vilket skapar stora möjligheter att styra din arbetsdag. Du arbetar mot budget och kommer prospektera, offerera och skapa nya kundrelationer. Som säljare mot Stockholm, Mälardalen rapporterar direkt till VD:n

Din profil
Vi söker dig som har bakgrund inom VVS branschen. Du kan ha arbetat säljande med produkter inom VVS, eller själv varit aktiv inom VVS-branschen, som tex konsult eller montör. Du är affärsmässigt driven och självgående i rollen samt visar engagemang. Du har en naturlig förmåga att skapa, bygga goda och långsiktiga relationer med våra kunder. Vidare kräver rollen att du är ansvarstagande, disciplinerad och att du tycker nykundsbearbetning är givande och stimulerande. Du är strukturerad och gillar att jobba mot uppsatta mål. Du har erfarenhet av att jobba i beräkningssystem samt MPS system, Prodtime eller liknande. För att kunna få en bra start i rollen ser vi att du har ett väl utvecklat nätverk på distriktet. Tjänsten kräver körkort och en god vana i Officepaketet. Tjänstebil ingår i tjänsten.

Ansökningsförfarande
I den här rekryteringen samarbetar AirSite med Skill och du är välkommen med din ansökan via skill.se så snart som möjligt, dock senast 2022-12-16. Tjänsten är på heltid och startar så snart rätt person kan vara på plats. Placeringsort är flexibel då du utgår från hemmet men vi ser gärna att du bor i eller i snar anslutning till distriktet. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Linda Sjölander, 08-120 971 76 /Linda.sjolander@skill.se Vi ser fram emot din ansökan!

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://skill.se/
Sista ansökningsdag 14 dec 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech. Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag. People change - everything.