Verksamhetsutvecklare Inköp Hus - Sthlm/GBG/Malmö

Verksamhetsutvecklare Inköp Hus - Sthlm/GBG/Malmö

Kan du inköp och verksamhetsutveckling? Skanska söker en Verksamhetsutvecklare till Inköp Hus

Vår specialiserade inköpsorganisation är ett effektivt stöd för Skanskas affärsverksamhet och dess kunder. Genom samordnade inköp minskar vi kostnaderna samtidigt som vi vässar vår specialistkompetens och verkar för att möta Skanskas krav inom säkerhet, miljö och etik.

Inköp Hus är en del i den svenska inköpsverksamheten och består av en grupp på 55 personer som jobbar med inköp och är placerade i hela landet. Vi ansvarar för att ta fram och följa beslutade inköpsstrategier för Verksamhetsgrens Hus inköpsvolym.

Här får chansen att driva utvecklingsinitiativ och jobba nära våra projekt

Du kommer att arbeta med det som är viktigt på inköp men även för våra byggprojekt. Som verksamhetsutvecklare kommer du driva Inköp Hus specifika utvecklingsprojekt och stötta inköpschefen i implementering och utrullning av centrala utvecklingsprojekt. Du koordinerar utveckling av våra arbetssätt och processer för inköp och vägleda organisationen i rätt riktning. En del av din tid kommer du ägna åt att genomföra utbildningar i bl a projektspecifika inköp.

Du kommer även att medverka i ledningsgruppsarbete, ta fram underlag för kvartalsuppföljning och bidra med förslag på åtgärder. Du jobbar med hållbarhet och aktiviteter kopplade till säkerhet, miljö och etik som är en del av Skanska grundläggande värderingar. Du kommer att sitta på något av våra kontor i Stockholm, Göteborg eller Malmö alternativt annan ort med lokalt Skanskakontor.

Har du erfarenhet av inköp?

Då är vi nyfikna på dig! Vi söker dig som har högskoleutbildning inom tex industriell ekonomi och har arbetat i flera år med inköp. Som person har du god förmåga till strategiskt tänkande och att se helheter. Du är analytisk, strukturerad och en drivande person som tycker om att knyta kontakter och att bygga nätverk. Du kommer att besöka Skanskas projekt och inköpsorganisation och genomföra utbildningar så har du körkort är det bra.

Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev

Vi gillar ordning och reda och tar därför inte emot ansökningar via mail. Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Anna Möller på tel 010-448 05 40. Sista ansökningsdag är 2018-09-30.

Välkommen till Skanska!

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Organisationsutveckling, Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.skanska.se
Sista ansökningsdag 30 sept (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren