Projektstöd Rental - Stockholm

Projektstöd Rental - Stockholm

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB. Vår verksamhet Skanska Rental hyr ut alla nödvändiga maskiner, kranar, bodar och annan utrustning till Skanska och externa kunder. Vi hjälper kunden från etablering till färdigställande av projekt samt med att skapa effektiva, säkra och gröna arbetsplatser. Skanska Rental verkar inom hela Sverige.

För att stärka oss ytterligare söker vi nu

Projektstöd till Stockholm

Trivs du i en varierande roll och är duktig på att ge en bra kundupplevelse? En viktig uppgift är att förstå och lösa kundens behov och på så sätt göra oss till en värdeskapande leverantör. Rollen innebär att gemensamt med produktionen under hela produktionsprocessen ta fram maskinlösningar och tillhörande produkter på ett så lösnings och kostnadseffektivt sätt som möjligt.
Du kommer att skräddarsy och föreslå lösningar för projektet om vad som bör hyras alternativt köpas in. Rollen är mycket bred och omfattar allt från underhåll och skötsel av projektets samtliga av Skanska Rental inhyrda maskiner till ansvar för uthyrning av vår liftpool.
Andra förekommande arbetsuppgifter är hantering av rättigheter, aktivering och registrering av personers ID 06. Du kommer att arbeta med kontroll av licenser och behörigheter för användning av maskiner och liftar.
Du kommer att vara del av vårt positiva gäng där alla arbetar gemensamt mot uppsatta mål rörande kundnöjdhet och lönsamhet.

Social, serviceinriktad och självständig är ord som passar in på dig!

Att vara Projektstöd på tilldelade projekt inom Område Stockholm kräver att du är strukturerad och serviceinriktad. Som person är du duktig på att samarbeta med andra och är lyhörd inför kunders behov. För att lyckas i rollen tror vi att du har erfarenhet inom maskinuthyrning och maskinhantering.
Du har goda IT-kunskaper. Bra språkkunskaper i svenska och engelska är önskvärt. B-körkort är ett krav.

Vill du bidra till vår framgång? Ansök senast 2 december

Vi ser fram emot din ansökan, sista ansökningsdag är den 2 december 2018 men vi utför löpande urval så tveka inte att söka!

Om du har frågor är du välkommen att kontakta kundcenteransvarig Fredrik Ahlström telefonnummer 010-448 05 59

Välkommen med din ansökan!

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.skanska.se
Sista ansökningsdag 2 dec (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren