Projektchef

Om jobbet

Projektchef

Region Hus Stockholm Bostäder är Skanskas enhet för bostadsproduktion i Stockholmsområdet. Vi är specialister på nyproduktion och ombyggnation och har målsättning att vara en förebild inom svenskt näringsliv när det gäller hållbart samhällsbyggande, säkerhet och lönsamhet.

Våra region präglas av en anda av ständig utveckling och förbättring. Vi tror på att nöjda medarbetare på rätt plats leder till nöjda kunder och en framgång på marknaden.

Vi är framgångsrika och ser en fortsatt växande marknad och behöver två projektchefer.

Att driva projekt är din hemmaplan

och som projektchef hos oss har du en nyckelroll - med helhetsansvar för projektet från start till och med garantitidens slut. Du ansvarar för att både de ekonomiska och de produktionsmässiga målen uppfylls samt att kundens förväntningar möts - och helst överträffas.

En projektchef ansvarar för att utveckla relationer med sina kunder och bidrar till nya affärer. Du är en viktig förebild både internt och externt och ser till att Skanskas mål om noll arbetsplatsolyckor upprätthålls i projekten.

Du sätter mål för personalresurser, projektering, inköp och produktion i projektet. Därmed lägger du grunden för att övriga roller i projektet får rätt förutsättningar för sina arbetsuppgifter. Periodvis är du anbudsansvarig parallellt med din ordinarie roll.

Du ingår i distriktets ledningsgrupp och rapporterar till Distriktschefen.

Se möjligheter, nöjd kund, passion för produktion och engagemang

är nyckelord för dig i ditt arbete och präglar dig som person. Du har ett helhetsperspektiv och tar ansvar för att driva många olika frågor parallellt.

Vi tror du har några års erfarenhet från husproduktion och en byggteknisk utbildning på eftergymnasial nivå. För att bli framgångsrik i rollen som projektchef bör du ha erfarenhet av liknande tjänst. Du bör ha dokumenterad erfarenhet av att framgångsrikt driva projekt med helhetsansvar.

I egenskap av ledare är du handlingskraftig, tydlig, kommunikativ och motiverande.

Om du är den vi söker så lovar vi dig att se till att det finns utrymme och verktyg för dig att utvecklas i den takt och riktning du vill. Som ledare på Skanska har du en nyckelroll och vi ser till att du får stöd och hjälp i ditt ledarskap i form av ledarskapsutveckling samt olika nätverk.

Ansök idag eller senast den 12 november

Har du några frågor är du välkommen att kontakta Mimmie Sundin, distriktschef på 010-448 07 04 eller Kristina Groth, HR 010-449 04 34

Välkommen med din ansökan!

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.
Jobbfakta
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 nov

Om företaget

Skanska är ett av världens ledande projektutvecklings- och byggföretag med verksamhet inom hus- och anläggningsbyggande samt utveckling av bostäder och kommersiella lokaler. I Sverige har företaget cirka 11 000 medarbetare. Intäkterna för byggverksamheten uppgick 2013 till cirka 33 miljarder kronor. Verksamheten inom bostadsutveckling sålde under 2013 cirka 1600 nya hem. Skanska erbjuder även tjänster inom offentlig privat samverkan.