Inköpare mark och grundläggning - Stockholm

Inköpare mark och grundläggning - Stockholm

Kan du mark? Skanska Sverige Inköp söker Inköpare av mark & grundläggningsarbeten!

Vår specialiserade inköpsorganisation är ett effektivt stöd för Skanskas affärsverksamhet och dess kunder. Genom samordnade inköp minskar vi kostnaderna samtidigt som vi vässar vår specialistkompetens och verkar för att möta Skanskas krav inom säkerhet, miljö och etik.

Här får du chansen att påverka affären

Som inköpare arbetar du nära region och distrikt i vår verksamhetsgren Hus och verkar som internkonsult och operativ inköpare både i tidiga skeden, anbuds- och projektfaser. Med din specialistkompetens och erfarenhet stödjer du projekten genom att utföra prioriterade projektinköp och verkar rådgivande för övriga, arbetar aktivt med risk- & möjligheter samt utför skuggkalkyler. Du kommer att ingå i en mindre grupp med härlig stämning. Trots att vi sitter i olika delar av landet jobbar vi nära och utbyter erfarenheter. Tillsammans utvecklar vi vårt inköpsarbete, både personligt och regionalt men även genom utveckling av hur inköpsarbetet kan bidra till att Skanska ligger i framkant gällande säkerhet- och miljöfrågor. Som grupp ansvarar vi för att årligen ta fram och följa beslutade centrala inköpsstrategier och samverka tvärfunktionellt med vår verksamhetsgren Väg och Anläggning gällande Skanskas hållbarhetsområden.

Du kan sitta på något av kontoren i Stockholm, Uppsala, Umeå, Luleå, Malmö eller Göteborg.

För att lyckas i rollen har du god erfarenhet av projektinköp, förhandling och AMA Anläggning

Vi söker dig som har anläggningsteknisk utbildning och/eller 3-5 års arbetslivserfarenhet. Har du erfarenhet av kalkyl- & anbudsarbete i grundläggnings och/eller anläggningsentreprenader är det meriterande. Du har ett genuint intresse för att driva affären och göra det på ett strukturerat och professionellt sätt. Du kan arbeta självständigt men då du kommer vara en brygga mellan linjen och inköp behöver du ha ett genuint intresse att bygga relationer och vara bra på att samarbeta.

Ansök idag - vi rekryterar löpande

Skicka din ansökan med CV och personligt brev. Vi gillar ordning och reda och tar därför inte emot ansökningar via e-mail eller post. Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Anna Jasner på 010- 448 10 88 eller Carin Fant på 010 - 449 06 75. Sista dag att visa ditt intresse är 2019-01-31.

Välkommen till inköp!

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.skanska.se
Sista ansökningsdag 31 jan (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren