Inköpare Grundläggning Stål - Stockholm

Inköpare Grundläggning Stål - Stockholm

Kundfokuserad Inköpare till Väg och Anläggning region Grundläggning - Stockholm

Vår specialiserade inköpsorganisation är ett effektivt stöd för Skanskas affärsverksamhet och dess kunder. Genom samordnade inköp minskar vi kostnaderna samtidigt som vi vässar vår specialistkompetens och verkar för att möta Skanskas krav inom säkerhet, miljö och etik.

Inom Skanska finns det goda utvecklingsmöjligheter och hos oss får du möjlighet att arbeta nära projekten i ett stort företag som satsar framåt

Som inköpare arbetar du nära distrikt och region i både anbud och projekt. Du tar fram inköpsplaner och genomför prioriterade projektspecifika inköp. Skanska Sverige Grundläggning arbetar med komplexa stödkonstruktioner, sponter, borrade pålar, grundförstärkning och betongpålning samt har två fabriker som tillverkar betongpålar vilket innebär att i denna roll kommer även du även att göra inköp till dessa. Gruppen består av Inköpare placerade i hela landet. Vi ansvarar för att ta fram och följa beslutade inköpsstrategier och samverkar tvärfunktionellt. Du kommer att sitta på något av våra projekt i Stockholm.

För att lyckas i rollen har du erfarenhet av projektinköp eller stålbranschen

Du är ingenjör eller motsvarande och har erfarenhet av inköpsarbete i anläggnings eller grundläggningsentreprenader. Du kan också ha erfarenhet av stålinköp eller har arbetat med försäljning inom stålbranschen. Har du erfarenhet av internationella inköp är det mycket meriterande. Som person är du energisk och förtroendeingivande, har kunden i fokus och trivs med att skapa kontakter och nätverk, både inom och utanför organisationen.

Var med och skapa en bättre vardag att leva, bo och arbeta i

Vi har bestämt oss för att vara den ledande samhällsutvecklaren och en förebild i svenskt näringsliv. Därför bygger allt vi gör på våra värderingar inom arbetsmiljö, etik, miljö, kvalitet och lönsamhet. Idag är vi branschledande inom säkerhet och grönt byggande, vilket ger oss konkurrenskraft och lönsamhet.

Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev men ansök idag - vi gör urval löpande

Vi gillar ordning och reda och tar därför inte emot ansökningar via mail. Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Björn Sellin på tel 010- 448 37 86. Sista dag att visa intresse är 2018-06-24.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.skanska.se
Sista ansökningsdag 24 juni (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Skanska är ett av världens ledande projektutvecklings- och byggföretag med verksamhet inom hus- och anläggningsbyggande samt utveckling av bostäder och kommersiella lokaler. I Sverige har företaget cirka 11 000 medarbetare. Intäkterna för byggverksamheten uppgick 2013 till cirka 33 miljarder kronor. Verksamheten inom bostadsutveckling sålde under 2013 cirka 1600 nya hem. Skanska erbjuder även tjänster inom offentlig privat samverkan.