Erfaren produktionschef Bergmaterial - Stockholm

Erfaren produktionschef Bergmaterial - Stockholm

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.

Vår verksamhet inom Bergmaterial är Sveriges största producent av grus-, sten- och bergprodukter. Vi har 310 medarbetare på täkter, krossar och terminaler över hela landet. Vi är även en av Sveriges största aktörer inom losshållning.

Till vår verksamhet i Stockholm med ansvar för både anläggningar och temporära projekt söker vi nu

Drivande produktionschef med initiativförmåga och tydligt ledarskap!

Som produktionschef planerar och leder du den dagliga verksamheten på anläggningarna. Dina arbetsuppgifter är väldigt varierande och omfattar produktionsplanering, ekonomistyrning, UE-styrning, kvalité och inköp samt kontinuerlig uppföljning av produktionen. Även avbaningsarbete, samordning kring sprängningar samt frågor kring tillståndsvillkor tillhör ditt ansvarsområde. Säkerhet och arbetsmiljö är alltid högt på agendan och en självklar del av din vardag.

I dina arbetsuppgifter ligger också att:
  • Säkerställa ett gott samarbete med vår försäljningsavdelning kring hur vi utvecklar vår affär på bästa sätt
  • Implementera och utveckla våra arbetssätt och ta fram nya metoder som driver verksamheten och produktionen mot uppsatta mål
  • Samverka med övriga produktionsanläggningar och säljare inom området.
Rollen innebär också ett ansvar för att vid behov strategiskt projektera och operativt skapa förutsättningar för nya etableringar och affärsmöjligheter i området.

Du är en ansvarstagande lagspelare med stort hjärta!

Du som passar som produktionschef hos oss är en engagerad och positiv person med ett tydligt och coachande ledarskap. Det är lätt för dig att skapa förtroende och få med dig medarbetarna. Planering och struktur tillhör dina styrkor och du styr alltid med säkerhet och lagets bästa i fokus.

Du har också:
  • Erfarenhet från liknande roll
  • Teknisk utbildningsbakgrund
  • Kunskaper inom produktionsteknik, ekonomi, kalkylarbete och planering
  • God datorvana samt erfarenhet av Officepaketet
  • Svenska som arbetsspråk
  • Körkort.
Det är meriterande om du har erfarenhet av krossning, losshållning, anläggningsarbete eller annan schakt-/bergshantering samt har en teknisk utbildningsbakgrund.

Vi behöver din ansökan senast 30 September!

Men vänta inte - ansök redan nu genom att bifoga ditt CV och ett personligt brev.

Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Sam Jedselius på 010-448 87 50 .

Välkommen till Skanska!

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.
Mer info

Om arbetsgivaren