Arbetsledare Väg och anläggning - Stockholm

Arbetsledare Väg och anläggning - Stockholm

Vill du bidra till trygg elförsörjning i Stockholm?

På Väg och Anläggning bedrivs olika mark-, energi-, och anläggningsprojekt åt näringsliv, stat och kommun.

Vi söker en arbetsledare till ett projekt för vår Kund Ellevio, och projektet innefattar att man schaktar och förlägger högspänningskabel för att säkra elförsörjningen i Stockholm. Projektet är beläget i Nationalstadsparken, vi schaktar och spränger med en bredd på c:a 5 meter för att få plats med 15st kablar. Efter att vi schaktat upp en delsträcka (600-900m), bygger vi en bana för att dra ut kablarna. Kabeltrummorna väger 13-16 ton och kabeln har en diameter på 15cm. Det krävs både kompetens och förståelse för att lyckas med detta, då kraven på avståndet mellan utdragna kablar är mycket tuffa.

Vi har idag en unik kompetens, då vi både utför markarbetena samt förläggning av kablarna i egen regi. Kontraktet uppgår till över 100 mkr och skall vara klart till hösten/vintern 2019. Första etappen avklarades under 2018 och nu pågår planering för nästa del som startar till våren.

Vi ser en god marknad för projekt av den här typen framåt och vi vill nu bygga på vårt kompetenta team med ännu fler lagspelare. Du kommer få en unik möjlighet att sätta prägel och påverka produktionsarbetet, så att vi tillsammans löser uppgiften och har roligt tillsammans. Vi söker dig med flerårig produktionserfarenhet som vill ta dig an rollen som Arbetsledare.

Vill du vara med där det händer?

Som arbetsledare styr och leder du den dagliga produktionen ute på våra arbetsplatser. Du ansvarar för att planera, leda och fördela det dagliga arbetet för ditt arbetslag. Du ansvarar även för att upprätta arbetsberedningar över olika arbetsmoment och du ser till att dessa utförs säkert och så effektivt som möjligt. I ditt arbete har du täta kontakter med underentreprenörer, våra beställare och leverantörer. Markdistriktet i fråga har ca 60 anställda och har hand om externa så väl som interna projekt.

Brinner du för produktionen?

Vi söker dig som trivs ute i produktionen och har en stark vilja att leda produktionsteamet till hög produktivitet och kvalitet. Du har mångårig erfarenhet inom branschen, en stor produktionskunskap och som person är du trygg, tydlig och strukturerad. Vidare är du en person som ser möjligheter och är inriktad på att finna de rätta lösningarna i projekten och få dina medarbetare att arbeta mot gemensamma mål. Framförallt är det viktigt att du som ledare är engagerad och har förmågan att se och ta tillvara på den yrkeserfarenhet som finns hos dina medarbetare. En bakgrund som yrkesarbetare är meriterande då rollen kräver god teknisk kunskap.

Ansök redan idag

eller senast den 11 februari 2019, genom att registrera din ansökan via länken "Sök jobb". Vi rekryterar löpande. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Andreas Thuresson, distriktschef: 010-448 77 91 eller Annelie Collborg, rekryteringsspecialist: 010-449 90 10.

Välkommen med din ansökan!

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 43 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.skanska.se
Sista ansökningsdag 11 feb (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren