Administratör till fastighetsbolag i City

Administratör till fastighetsbolag i City

Deltidsjobb som Administratör på 50-75% till attraktivt fastighetsbolag centralt i Stockholm

Ser du dig själv som spindeln i nätet och trivs i den rollen? Då tror vi att du skulle passa utmärkt som Skandrentings nya administratör. Som administratör kommer du arbeta med allt ifrån att beställa blommor, uppdatera bilder och text på hemsidan till att agera kontaktperson kring leasade tjänstebilar.

Passar det här in på dig? Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen som administratör hos Skandrenting jobbar du tillsammans med kompetenta och dedikerade medarbetare. Skandrenting är ett framgångsrikt fastighetsbolag med centralt kontor i Stockholm. Här har du en varierande roll på ett mindre bolag där du får god inblick i helheten och företagets olika processer med goda möjligheter att påverka.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som administratör kommer du bland annat:
  • Koordinera möten och logistik kring dessa
  • Avtalsadministration, arkivering och registervård
  • Assistera VD´n med uppgifter som resebokningar och mötesbokningar
  • Bolagsärenden innefattande protokoll, ändringsanmälningar mm.
  • Planera och administrera personalaktiviteter
  • Kontaktperson mot IT-support och andra administrativa leverantörer
  • Inköp av kontorsmaterial och underhåll av kontorsmaskiner
  • Vid nyanställningar beställa dator, passerkort och förbereda arbetsplatsen
  • Hålla kontoret i ett presentabelt skick, förbereda kontor och konferensrum inför möten
För rätt person finns möjlighet att med tiden utveckla sin roll och få mer ansvar kring lättare HR-moment. Detta kan bland annat vara att uppdatera personalhandboken.

Rollen innebär också

Du kommer att ingå i ett team där man arbetar självständigt med sina ansvarsområden men i nära kontakt med resterande kollegor på kontoret. Skandrenting ligger mitt i centrala Stockholm i fina lokaler. Detta är en rekrytering med start efter överenskommelse.

Tjänsten är deltid mellan 50% och 75% beroende på vad som passar dig bäst. .

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen som administratör på Skandrenting tror vi att du har några års erfarenhet av administrativt arbete. Du behärskar obehindrat svenska och engelska i tal och skrift, har god datorvana samt bra kunskaper i Office-paketet där mycket av ditt administrativa arbete utgår ifrån.

Som person är du strukturerad, noggrann och lösningsorienterad. Vi tror också att du besitter en stor social förmåga, att du är trygg med att ta egna initiativ samt kan arbeta självständigt. Du har en utvecklad känsla för service, är bra på att kommunicera och är flexibel och prestigelös. Då detta är ett mindre kontor är det viktigt med god samarbetsförmåga.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Claudia Ullreich
Telefon 0734 34 64 56
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 24 mars (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/