Fullstack .NET-utvecklare till Skandikon,Stockholm

Fullstack .NET-utvecklare till Skandikon,Stockholm

Som Fullstack .NET-utvecklare på Skandikon, Stockholm får du vara med på många spännande framtidsprojekt i ett tryggt bolag!

Hos oss på Skandikon får du som utvecklare påverka på riktigt. För att uppnå en ännu mer snabbrörlig och effektiviserad verksamhet ser vi tillsammans över vår teknik, arkitektur och arbetssätt. Hos oss kommer du influera den nya eran för Skandikon där vi dagligen förstärker vår ledande position inom tjänstepensionsförsäkringar genom att bli ännu mer innovativa och kundanpassade!
Välkommen till ett familjärt bolag där du blir högst delaktig i att forma vårt arbete och din roll som utvecklare.

Vi erbjuder dig
  • Att få arbeta agilt i en öppen organisation som lyssnar på dig och som besitter en stark och tydlig vision
  • Bli en del av en transformationsresa tillika kulturförflytting med stora möjligheter att påverka framtidens Skandikon
  • Ett kontor i centrala Stockholm med fina lokaler, gym och restauranger
Det här gör du hos oss

Hjälp oss realisera vår vision om att leverera den mest effektiva och bästa kundupplevelsen i branschen. Vi står inför många spännande tekniska utmaningar där du kommer utveckla från ax till limpa där du bland annat kommer arbeta med:
  • Ny- och vidareutveckling av vårt eget affärssystem som används av flera försäkringsbolag och banker i Sverige
  • Delta i olika initiativ och projekt där du bidra med nya lösningar för vår digitalisering
  • Felsökning och problemlösning av incidenter
Ditt team och arbetsplats

Du kommer tillhöra vår växande IT-avdelning om 20 personer där du ingår i ett, av två tvärfunktionella produktutvecklingsteam med andra utvecklare, scrummaster, testare och mjukvaruarkitekter.

Du blir en del av en familjär organisation med erfarna, trevliga och kunniga kollegor som respekterar varandra och har roligt på jobbet. Idag sitter vi centralt i närhet till Stockholms centralstation men ska inom kort byta lokal till Skandias huvudkontor vid Lindhagensplan

Mer om dig

Du trivs i en föränderlig miljö och uppskattar en transparent organisation. Du gillar möjligheten att få vara innovativ och komma med förslag för att vidareutveckla både oss själva och våra produkter. Vi förbättras ständigt tillsammans och att samarbeta och dela med sig av kunskap för att uppnå gemensamma mål ser du, likt oss, som en naturlig del i ditt arbete.

Vi söker dig som är en duktig .NET utvecklare och van att jobba med alla delar i utvecklingsprocessen, från databas (SQL), design, arkitektur, test och vidareutveckling. Erfarenhet av frontend-ramverk som React är meriterande, likaså kunskap inom försäkringsbranschen. Hos oss finns det möjlighet att påverka rollen själv vilket betyder att viktigast för oss är ditt driv och engagemang att tillsammans med ditt team forma vår framtid.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Kontaktperson Sofie Nordvall
Telefon 0721646971
Email Mejla Sofie Nordvall
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, UX & Webbdesign, IT-Arkitektur
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Ada Digital
Sista ansökningsdag 19 okt 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Skandikon är ett av Sveriges mest erfarna outsourcingföretag inom pensionsadministration. Skandikon är en oberoende tjänsteleverantör i huvudsak inom den svenska tjänstepensionsmarknaden. Skandikons arbetssätt och verksamhetssystem är helt anpassade för att hantera tillståndspliktig verksamhet. Många av Skandikons uppdragsgivare står under Finansinspektionens tillsyn. Det innebär i praktiken att även Skandikons verksamhet står under denna tillsyn - och hanteras i enlighet med den.