Systemutvecklare C# .NET till Skandia i Stockholm

Systemutvecklare C# .NET till Skandia i Stockholm

Är du Systemutvecklare med inriktning C# .NET? Vill du jobba innovativt och testa ny teknik? Välkommen till Skandia i Stockholm.

När du jobbar som Systemutvecklare C# .NET på Skandia i Stockholm blir du en del av något större än bara en bank och försäkringsbolag. Vi är kundägda och värnar om individerna som driver vår organisation framåt, kunderna och medarbetarna. Som Systemutvecklare kommer du märka det i alla utvecklingsmöjligheter du får, i våra korta beslutsvägar och i vårt inspirerande ledarskap. Vi skapar tillsammans en arbetsplats som vi trivs på oavsett om vi jobbar hemifrån eller sitter på kontoret så har vi kul tillsammans- så välkommen som Systemutvecklare till oss på Skandia och .NET-gänget!

Vi erbjuder dig

Anledningarna är många till varför vi tycker du ska börja jobba hos oss, men om vi ska lyfta fram några saker, så erbjuder vi dig:
  • Utvecklingsmöjligheter där vi till exempel främjar intern rörlighet inom företaget, anordnar återkommande Innovation Days och Hackatons samt upprättar individuella utvecklingsplaner
  • Ett självbestämmande team med skickliga kollegor som delar med sig av sin kunskap och erfarenhet till varandra och testar ny teknik
  • Uppskattade personalförmåner som till exempel försäkringar, ränteförmåner, friskvårdsbidrag, subventionerade luncher och gym på kontoret
  • Ett ledarskap som har tillit till sina medarbetare och är mån om att det finns en balans mellan arbetsliv och privatliv.
Det här gör du hos oss

Du kommer in i en spännande tid då vi just nu moderniserar vår teknikstack och på sikt kommer att göra en förflyttning till molnet. Några exempel på tekniker du kommer få jobba med är .NET Core, React, REST, Web API:er, CI/CD, GIT, Splunk och Entity framework. Du kommer också få arbeta med Azure DevOps-verktyg. Arbetsuppgifterna i kortet är:
  • Nyutveckling av system kopplade till sparande i C# .NET och React
  • Integrationsutveckling mot interna API:er
  • Vidareutveckling och förvaltning av system med höga krav på kvalitet och säkerhet
  • Ansvar för en långsiktigt hållbar arkitektur i applikationerna
Ditt team och arbetsplats

Du blir del av Skandias IT-avdelning och ett team inom området Låna & Spara som består av andra utvecklare, testare, samt en arkitekt och en Scrum Master. Teamet samarbetar även med Produktägare och Systemansvarig. Teamet har ett nära samarbeta och fokuserar på kunskapsdelning genom bl.a. par- och mobprogrammering. Vi jobbar enligt ramverket SAFe i två veckors sprintar. En planeringsperiod består av fem utvecklingssprintar och en innovationssprint.

Skandia har en hybrid arbetsplats där minst två dagar är förlagd till kontoret på Kungsholmen. Det är upp till teamen själva om de vill vara fler dagar på kontoret och vilka dagar dessa är.

Mer om dig

För rollen som .NET-utvecklare söker dig med arbetslivserfarenhet av just C# .NET. Då vi även utvecklar en del i frontend är det en fördel om du trivs med det och kan utveckla i t.ex. React, Angular eller JavaScript. Meriterande är också erfarenhet av REST API:er och MVC. Har du erfarenhet av DevOps, CI/CD och varit med och gjort en förflyttning till molnet så kommer den erfarenhet komma väl till pass hos oss.

Som person söker vi dig som gillar att jobba agilt, är nyfiken och tycker om att testa ny teknik. Vi tror att du precis som vi, ser att vägen till de bästa lösningarna är genom ett gott samarbete mellan kollegor där vi delar med oss av kunskap och idéer och stöttar varandra.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Kontaktperson Madelene Larsson
Telefon 0720030675
Email Mejla Madelene Larsson
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, UX & Webbdesign, IT-Arkitektur
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Ada Digital
Sista ansökningsdag 14 dec 2022 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är tillräckligt små för att du kan göra skillnad men tillräckligt stora för att du kan växa. Vi är det ledande pensionsbolaget som tar ansvar. Hos oss är engagemang, ansvarstagande och en vilja att utvecklas några av de egenskaper vi värderar högst. Vi tror att samarbete tar oss längre än vad någon enskild person kan göra.
Vi erbjuder tjänstepension med förebyggande hälsoförsäkring för att våra kunder ska kunna bygga grunden till en trygg pension och vara friska på vägen dit. Vi erbjuder också bolån och sparande samt förenklar sparandet för våra kunder genom vår rådgivning.

Av våra närmare 2 miljoner kunder är 1,4 miljoner också våra ägare. Det är deras behov och intressen som vi tar tillvara i utvecklingen av Skandia. Vi sitter inte inne med alla svaren, det är därför vi behöver din hjälp att lösa morgondagens utmaningar. Ditt bidrag kommer att märkas!