Prestandatestare till Skandia i Stockholm

Prestandatestare till Skandia i Stockholm

Som Prestandatestare på Skandia är du en naturlig skapare av kundvärde och får en nyckelroll i Skandias satsning på prestandatest

Vi på Skandia i Stockholm välkomnar dig in i en tid av förändring! I din roll som Prestandatestare bildar du en central förmåga för att förbättra leveransen ur ett kundperspektiv. Du kommer äga ditt hantverk och utveckla prestandatest i vår framåtlutande och starka leveransorganisation. Tillsammans med dina kollegor sprider du ett test mind-set och bidrar till optimeringen av ett redan starkt IT.

Vi erbjuder dig
  • Spännande tekniska utmaningar inom ett expansivt och prioriterat område med stort fokus på digitalisering
  • En transformationsresa tillika kulturförflyttning med goda möjligheter att påverka framtidens Skandia
  • Ett härligt team som kontinuerligt utbyter kunskap, labbar och experimenterar för att driva Skandias testmiljö framåt
  • En arbetsgivare som värnar om balans mellan privatliv och arbetsliv med fina personalförmåner; försäkringar, ränteförmåner, subventionerade luncher och gym i huset.
DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Som Prestandatestare kommer du arbeta med att planera, leda och utföra prestandatest samt agera på resultatet. Du har ett helhetsperspektiv och utvecklar miljöerna för att hålla området i framkant. Detta innebär bland annat:
  • Ett fortsatt driv av initiativet att öka automatiserade tester
  • Framtagande och formulering av prestandakrav och uppföljning av tester
  • Att du ökar medvetandet för prestandatester och inför det som en naturlig del i leveranskedjan
  • Ett innovativt arbete där du kommer bidra med värde och insikter varje dag.
DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du är en av två prestandatestare som tillsammans utgör ett expertcenter för prestandatest inom Skandia. Ni ingår i ett större team med 10 andra kollegor som stöttar varandra och IT-organisationen med förvaltning och utveckling av prestandatester, log och övervakning. Teamet beskriver miljön som härlig och öppen med stora möjligheter att skapa något eget.

Skandia jobbar enligt SAFe och man har kommit långt i sitt agila mindset där IT levererar affärsvärde varje dag. SAFe ökar transparensen, ger hög involvering och skapar särskild stor möjlighet att för DevOps att påverka.

Kontoret är beläget på Kungsholmen i Stockholm.

Mer om dig

Vi söker dig som vill vara med och påverka vår utveckling av prestandatest i en samarbetsfokuserad organisation som arbetar agilt. Du förstår vinsterna med att planera, prioritera och arbeta tillsammans med olika roller och team i en agil anda. Vi ser att du är nyfiken, experimenterande och proaktiv. Du trivs i en miljö av självledarskap med ambitionen att utveckla dig själv, teamet och området. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.

Tekniskt har du en relevant utbildning eller arbetslivserfarenhet för området. Du har kunskap om drift, förvaltning och utveckling av IT-infrastruktur, applikationsutveckling och andra tekniska lösningar. Du har erfarenhet av prestandatestning och har använt dig av MS Visual Studio Load Test, Jmeter, LoadRunner eller liknande verktyg. Det är positivt om du har kunskap av verktygen AppDynamics, Splunk och Azure Devops samt utveckling i Microsoftmiljö i C# eller PowerShell. Viktigast av allt är en förståelse för mjukvarulivscykeln från ax till limpa och hur applikationer hänger ihop med infrastruktu

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Kontaktperson Sandra Peiper
Telefon 0709-563946
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Testare, Systemanalytiker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://adadigital.se
Sista ansökningsdag 10 feb 2021 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ada Digital är det modiga rekryteringsföretaget för dig som vill utvecklas i en digital värld! Vi är ett dotterbolag till TNG - specialister inom fördomsfri rekrytering. Rekryteringsupplevelsen fokuserar på dig och din potential. Vi hjälper till att öppna dörrarna till morgondagens bästa arbetsgivare för en karriär inom Tech, UX/Design, Data och Digital Commerce.
Du hittar mer information om oss på Ada Digital på adadigital.se