Gruppchef till Skandia IT i Stockholm

Gruppchef till Skandia IT i Stockholm

Som Gruppchef får du leda modern applikationsutveckling och driva förändring inom Solution Center MS.Net hos Skandia i Stockholm

För att lösa morgondagens utmaningar behöver vi dig som har en bakgrund som ledare inom modern applikationsutveckling och som gillar att driva förändring. Vi på Skandia är tillräckligt små för att just du ska kunna göra skillnad och samtidigt tillräckligt stora för att du ska kunna växa och utvecklas hos oss!

Vi erbjuder dig
  • En transformationsresa tillika kulturförflyttning med goda möjligheter att påverka framtidens Skandia
  • En arbetsgivare med fina personalförmåner; försäkringar, ränteförmåner, subventionerade luncher och gym i huset
  • Ett inspirerande ledarskap som värnar om balans mellan privatliv och arbetsliv och som tror på frihet under ansvar
  • Ett glatt gäng med skickliga kollegor som gärna delar med sig av sina kunskaper
DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Som Gruppchef har du ansvaret för avdelningen .Net Rådgivning som ansvarar för applikationer som stödjer både digital och fysisk rådgivning. Utöver gruppchefsansvaret kommer du även att vara Funktionsansvarig för de applikationsportföljer som ingår i domänen. Du kommer bland annat att:
  • Leda arbetet med att utveckla, förbättra och implementera nya arbetssätt och processer
  • Coacha, utveckla och utmana dina medarbetare
  • Arbeta med rekrytering och säkerställa att gruppen innehar rätt kompetens
  • Proaktivt bygga förtroende med intressenter relevanta för gruppens arbete och måluppfyllelse
  • Ansvara för budget och resursfördelning inom din grupp
I rollen är du en närvarande ledare och du kommunicerar och inspirerar dina medarbetare för att utföra förändringar och förbättringar rörande bland annat arbetsrätt och kultur.

Ditt team och arbetsplats

Ditt team består av 12 anställda och omfattar roller som systemarkitekter, utvecklare och testare. Du kommer att vara en del av ledningsgruppen för Solution Center .Net och en del av leveransavdelningen.
Skandia jobbar enligt SAFe och vi har kommit långt i vårt agila mindset där IT levererar affärsvärde varje dag. SAFe ökar transparensen, ger hög involvering och skapar särskild stor möjlighet att påverka.
Kontoret är beläget i centrala Stockholm, på Kungsholmen.

Mer om dig

För att trivas hos oss har du ett naturligt intresse för en utmanande, leveransinriktad miljö med högt tempo. I den här rollen har du många kontaktytor och det är därför viktigt att du är en god och lyhörd kommunikatör.
Du har tidigare erfarenhet eller jobbat som ledare inom modern applikationsutveckling. Du har tidigare drivit förändringsarbete eller andra stora förändringar inom organisation och arbetssätt.

För att skapa rätt förutsättningar för dina medarbetare att prestera är du en närvarande ledare. Du har ett prestigelöst förhållningssätt och tror på dina medarbetares förmåga att själva ta ansvar och fatta beslut.
Du har erfarenhet av att rekrytera och tycker om att bygga och utveckla ditt team och dina medarbetare.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Kontaktperson Linda Segerman
Telefon 0709-809986
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Projektledare, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Ada Digital
Hemsida https://adadigital.se
Sista ansökningsdag 21 apr 2021 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ada Digital är det modiga rekryteringsföretaget för dig som vill utvecklas i en digital värld! Vi är ett dotterbolag till TNG - specialister inom fördomsfri rekrytering. Rekryteringsupplevelsen fokuserar på dig och din potential. Vi hjälper till att öppna dörrarna till morgondagens bästa arbetsgivare för en karriär inom Tech, UX/Design, Data och Digital Commerce.
Du hittar mer information om oss på Ada Digital på adadigital.se