Dynamics-utvecklare till Skandia i Stockholm

Dynamics-utvecklare till Skandia i Stockholm

Skandia i Stockholm söker en Dynamics-utvecklare som vill vara en del av vår satsning inom Dynamics 365 Customer Engagement!

Som Dynamics-utvecklare hos Skandia i Stockholm får du jobba nära verksamheten, med verksamhetskritiska system och komplex affärslogik. Vi är inne i en stor satsning på Dynamics 365 och har en expansiv handlingsplan för nya funktioner i plattformen de kommande åren. Med vår platta organisation och korta beslutsvägar är det inte långt från idé till verklighet, så här finns det stora möjligheter för dig att påverka vägen framåt!

Ditt anställningserbjudande
  • Möjligheten att jobba i en roll med många kontaktytor, där du har ett tätt samarbete med både verksamheten och arkitekter/utvecklare i flera olika team
  • En chef som kommer ge dig stort förtroende och handlingsutrymme samt säkerställa din personliga utveckling
  • En arbetsgivare som värnar om balans mellan privatliv och arbetsliv med fina personalförmåner; försäkringar, ränteförmåner, subventionerade luncher, gym i huset m.m.
Dina arbetsuppgifter

Du kommer att tillhöra ett av våra team inom kundområdet. Teamet är centralt för Skandias satsningar inom Dynamics 365 och arbetar med allt från kravförståelse, design, implementation och test i en miljö med högt i tak och en god sammanhållning.
Du kommer bland annat att:
  • Utveckla och konfigurera lösningar som bygger på Dynamics 365
  • Programmera med C#, TypeScript och React samt jobba med enhetstestning
  • Delta i design av nya lösningar och bidra till en långsiktigt hållbar arkitektur i applikationerna
  • Bidra till Skandias förflyttning till molnet
  • Se till att vi fortsatt befinner oss i teknikens framkant
Vidare kommer du att stötta andra team som vill implementera lösningar i plattformen. Genom ett gott samarbete med andra arkitekter och utvecklare säkerställer du att det finns en gemensam struktur på Skandia. Du kommer även få möjlighet att medverka till övriga medarbetares kompetensutveckling inom Dynamics 365 och Power Platform.

Värt att veta

Ditt närmaste team består av Utvecklare, Mjukvaruarkitekt, Testare, Scrum Master, Systemansvarig och Produktägare. Vi jobbar enligt ramverket SAFe (Scaled Agile Framework) med aktiviteter som sprintplanering, daglig standup, review och retro. Vi jobbar även med Mob-programmering, Innovation Days och Hackathons för att främja kompetensutveckling och kompetensöverföring mellan kollegor. Kontoret är beläget i centrala Stockholm, på Kungsholmen. Vi har ett flexibelt arbetssätt och du har möjlighet att arbeta hemifrån delar av veckan.

Våra förväntningar

Vi testar nya vägar tillsammans, och söker dig som är nyfiken och vill vara med i vår utveckling framåt! Ett nära och bra samarbete är något som genomsyrar kulturen i teamet, därför trivs du i en miljö där du får samarbeta med andra för att lösa problem och nå gemensamma mål. Du motiveras av att arbeta nära verksamheten och är intresserad av att sätta dig in i användarnas behov för att hitta de bästa möjliga lösningarna.

Du har tidigare erfarenhet av Dynamics 365 Customer Engagement och Power Platform. Du har även programmerat med C# och är intresserad av att lära dig TypeScript och React. Du kommunicerar på svenska i tal och skrift.

Varmt välkommen med din ansökan!

Intresserad?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Kontaktperson Erika Ekestam
Telefon 0702444717
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, UX & Webbdesign, IT-Arkitektur
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Ada Digital
Sista ansökningsdag 20 juli 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är tillräckligt små för att du kan göra skillnad men tillräckligt stora för att du kan växa.

Vi är det ledande pensionsbolaget som tar ansvar. Hos oss är engagemang, ansvarstagande och en vilja att utvecklas några av de egenskaper vi värderar högst. Vi tror att samarbete tar oss längre än vad någon enskild person kan göra.
Vi erbjuder tjänstepension med förebyggande hälsoförsäkring för att våra kunder ska kunna bygga grunden till en trygg pension och vara friska på vägen dit. Vi erbjuder också bolån och sparande samt förenklar sparandet för våra kunder genom vår rådgivning.

Av våra närmare 2 miljoner kunder är 1,4 miljoner också våra ägare. Det är deras behov och intressen som vi tar tillvara i utvecklingen av Skandia.

Vi sitter inte inne med alla svaren, det är därför vi behöver din hjälp att lösa morgondagens utmaningar. Ditt bidrag kommer att märkas!