Data Warehouse-utvecklare till Skandia, Stockholm

Data Warehouse-utvecklare till Skandia, Stockholm

Var med och sätt upp en helt ny Data Warehouse-lösning hos Skandia i Stockholm!

Hos oss på Skandiabanken väntar spännande satsningar på många områden den närmsta tiden, inte minst när det kommer till dataanalys! Som Data Warehouse-utvecklare hos oss erbjuds du en central roll i att bygga om vår Data Warehouse-struktur från grunden. Hos oss välkomnas du in i en organisation som är tillräckligt liten för att ditt bidrag kommer göra tydlig skillnad och som samtidigt är tillräckligt stor för att du ska kunna utmanas och utvecklas!

Vi erbjuder dig
  • Att bli en del av en kundägt företag (av våra nästan 2 miljoner kunder är 1,4 miljoner också våra ägare)
  • En del i ett självbestämmande team där vi har högt i tak, delar med oss av kunskap och stöttar varandra
  • En arbetsgivare som värnar om balans mellan privatliv och arbetsliv med fina personalförmåner som bl.a. förmånliga bolån och billån, friskvårdsbidrag, subventionerade luncher, försäkringar, gym på kontoret och utökad föräldraersättning
Det här gör du hos oss

Här får du vara med när vi bygger upp ett helt nytt Data Warehouse från grunden, först on prem och sedan på resan mot molnet. Du kommer också:
  • Designar och modellerar Data Warehouse-lösningar
  • Utvecklar Data Warehouse-pipelines (d.v.s. ETL-utveckling)
  • Jobbar med drift och förvaltning av befintliga lösningar
Ditt team och arbetsplats

I ditt Data Analytics team ingår idag åtta kollegor varav sex är Data Warehouse-utvecklare och två är Business Controllers, flera av oss är mycket erfarna inom Data Warehouse-utveckling. Vårt fina kontor med faciliteter som lunchrestaurang och gym ligger centralt på Lindhagensgatan på Kungsholmen. Vi har ett flexibelt arbetssätt med flexmöjligheter och jobbar ungefär 50/50 på kontoret respektive hemifrån.

Mer om dig

Nu söker vi dig med tidigare erfarenhet av Data Warehouse-utveckling. Du har erfarenhet av T-SQL, SSIS, SSAS, SSRS och Data Vault. Erfarenhet av Data Warehouse automation verktyg (tex. wherescape), CI/CD samt test är meriterande.

Vi värderar teamarbete högt och därför vill vi att du trivs med att jobba tillsammans i ett sammanhang där du delar med dig av kunskap, bidrar med idéer och stöttar dina kollegor. Som person tror vi dessutom att du är initiativtagande och självgående då vi i mångt och mycket inte har färdiga krav att förhålla oss till.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Kontaktperson Madelene Larsson
Telefon 0720030675
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, Teknik & Ingenjör, Systemanalytiker, Matematik, Statistik & Information
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Ada Digital
Sista ansökningsdag 18 okt 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är tillräckligt små för att du kan göra skillnad men tillräckligt stora för att du kan växa. Vi är det ledande pensionsbolaget som tar ansvar. Hos oss är engagemang, ansvarstagande och en vilja att utvecklas några av de egenskaper vi värderar högst. Vi tror att samarbete tar oss längre än vad någon enskild person kan göra.
Vi erbjuder tjänstepension med förebyggande hälsoförsäkring för att våra kunder ska kunna bygga grunden till en trygg pension och vara friska på vägen dit. Vi erbjuder också bolån och sparande samt förenklar sparandet för våra kunder genom vår rådgivning.

Av våra närmare 2 miljoner kunder är 1,4 miljoner också våra ägare. Det är deras behov och intressen som vi tar tillvara i utvecklingen av Skandia. Vi sitter inte inne med alla svaren, det är därför vi behöver din hjälp att lösa morgondagens utmaningar. Ditt bidrag kommer att märkas!